LélektárNovember 26-i Újhold: végezd el ezt a rituálét, hogy magadba szívd a...

November 26-i Újhold: végezd el ezt a rituálét, hogy magadba szívd a november végi pozitív energiahullámokat!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A mai nap rendkívüli energiákkal rendelkezik, ugyanis ma, november 26-án a Nyilas jegyébe lép az Újhold. Már csak önmagában a Hold mozgásai is óriási energiákat szabadítanak fel, ám a mai napon ezek mellé társulnak még a Nyilas csillagjegyből származó hullámok is, így nekünk már nincs is más dolgunk, mint valamilyen módon a javunkra fordítani ezeket az energiákat.

A 26-án bekövetkező Újhold javában felpezsdíti az idáig állandósulni látszó energetikai viszonyokat, és végre teret enged a különböző perspektíváknak. Ez a nap remek lehetőség arra, hogy profitálj ebből az asztrológiai eseményből. Bár sok impulzus és izgalom érhet a mai nap, lényeg, hogy próbálj nyugodt és kimért lenni, mert csak így hozhatsz reális döntéseket.

Az egyik legjobb módja annak, hogy magadba szívd a mai nap energiáit egy Újhold-rituálé tartása. Az Újhold-rituáléval egyensúlyba hozhatod a jelent és a jövőt, és végre a lelked is feltöltődhet. Ezzel a feltöltődéssel olyan újult erőre kaphatsz, aminek megszerzésére csak ritkán nyílik lehetőséged, így semmiképp se szalaszd el a mai napot.

Újhold-rituálé, amire szükséged lesz:

  • Papír;
  • Írószer;
  • Füstölő (a legjobb választás a fehérzsálya);
  • Egy kényelmes hely a természetben;
  • Egy befőttesüveg;
  • Tükör;
  • Egy kis lapát;
  • Egy tetszés szerint választott növény;
  • Gyertya és gyufa;

Mindenek előtt, tégy egy sétát a környező mezőn, vagy erdőben és keress egy olyan helyet, ahol úgy érzed, a legközelebb lehetsz a természethez. Ezen a helyen időzz el egy kicsit, és ha az időjárás engedi telepedj le.

Gyújtsd meg a füstölőt és vizualizáld, hogy a zsálya füstje megtisztítja az aurádat és a helyszínt is. Engedj el minden negatív gondolatot és csak önmagadra és a környezetedre fókuszálj.

Majd vedd a kis lapátot és áss egy kisebb üreget a talajban. Akkora kell legyen a gödör, hogy a befőttesüveg épp beleférjen.

Most, hogy a dolgokat előkészítetted, meditálj, üresítsd ki az agyad, majd a papírra azokat a dolgokat írd le, amelyektől a legjobban meg szeretnél szabadulni. Olyan dolgok kell a papírra kerüljenek, amelyek visszatartanak a fejlődésedben és meggátolják, hogy kiteljesedhess. Ha ezzel megvagy, vedd a gyufát és a gödröcskébe helyezett papírlapot égesd el.

Ha ezzel megvagy egy másik papírlapra azokat a dolgokat/terveket sorakoztasd fel,a melyeket még e hónapban meg akarsz valósítani. Tedd fel magadnak a kérdést: Mit akarok elérni ebben a novemberben? Sőt vidd tovább a gondolatmenetedet és fogalmazz meg 5, 10 vagy akár 15 éves terveket is.

Ha sikerült kitűznöd a célokat, akkor vedd kezedbe a tükröt és összpontosíts a saját arcodra. Nézz végig magadon és győződj meg, hogy képes vagy megvalósítani mindazt, amit a papírra vetettél. Tudatosítsd magadban, hogy igenis okos, ügyes és rátermett mindarra, amit el akarsz érni.

Ha mindezzel megvagy, vedd kezedbe a befőttesüveget, majd szórd bele az elégetett papír maradványait, illetve a hamu mellé csúsztasd bele az üvegbe a terveidet tartalmazó ívet is.

Így kapcsolódik össze a múltad a jövőddel és így hozhatod egyensúlyba ezt a két végletet a jeleneddel.

Végezetül az üveged töltsd meg földdel és ültesd bele a választott növényedet. Ez szimbolizálja a múltadból és a céljaidból táplálkozó akaraterődet, amely majd mindig eszedbe fog jutni, valaha is a növényre gondolsz. Ez az Újhold-rituálé menete, fordítsd a javadra!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek