KuriózumA nő számára a legnagyobb ajándék az, ha kellő figyelmet kap a...

A nő számára a legnagyobb ajándék az, ha kellő figyelmet kap a férfitól!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha valaki egy kapcsolatban nem kapja meg a számára szükséges odafigyelést, az a kapcsolat bizony nem valószínű, hogy tartós lesz. Egy nő nem tud létezni odafigyelés, gondoskodás és szeretet nélkül, mert így van megalkotva.

Nem lehet a szívét meghódítani drága pénzen megvásárolt holmikkal, egy olyan kapcsolatban, ahol a csak a pénz számít értéknek, nem fog a nő sokáig maradni. A nőnek állandó figyelemre és szeretetre van szüksége.

Mikor érzi jól magát egy nő a bőrében? Amikor a férfi gondoskodik róla, és megmutatja, hogy mennyire fontos számára élete párja.

Amikor egy nő boldog, akkor valósággal kivirágzik, és boldoggá teszi párját is. Ha viszont úgy érzi, hogy nem kapja meg a számára szükséges szeretetet és odafigyelést, akkor egy darabig harcol a kapcsolatért, de végül úgyis máshol fogja keresni a boldogságot.

Ezt már olvastad? Életünk során háromszor esünk szerelembe – Mindegyiknek megvan az oka

Egy férfi számára nem szabadna nyűgnek lennie, hogy odafigyeljen a nőre.

Ne gondolj nagy dolgokra: elegendő egy bók, egy szál virág, egy ölelés stb. Ha a nő kitart egy kapcsolat mellett, akkor az a legjobb bizonyíték arra, hogy jól érzi magát. Annál felemelőbb érzés nincs is a férfi számára, mint amikor látja, hogy élete párja sugárzik a boldogságtól.

Férfiak, mondjátok el nap, mint nap, hogy mennyire szeretitek kedveseiteket, öleljétek meg, forduljatok érdeklődéssel felé, kérdezzétek meg, hogy érzi magát, és ha úgy látjátok, hogy szükséges, akár még az ebédet is megfőzhetitek helyette.

Ezek nem nagy dolgok, de életbevágóan fontosak!

Nem csak akkor kell virágokkal elhalmozni egy nőt, amikor már úgy érzitek, hogy valami nagyon rossz irányba halad. Egy kapcsolatot nem megmenteni kell, hanem fenntartani.

Ezt már olvastad? Az igaz szerelem kemény munkát igényel – Nem futamodhatsz meg az első probléma után

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek