HolotropikumA brokkoli és a vizitorma együttese megöli a rákos sejteket!

A brokkoli és a vizitorma együttese megöli a rákos sejteket!

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

A D-vitaminnal teli brokkoli nagyon gazdag rostokban, és olyan glükozinolátokban, amelyek elengedhetetlenek a szervezet megfelelő méregtelenítéséhez. Amennyiben vizitormával együtt fogyasztjuk ezt a pompás zöldséget, a legjobb rákellenes természetes élelmiszert kapjuk eredményül.

brokkoli

Egy nemrégiben elvégzett kutatásból az derül ki, hogy a brokkolinak és a vizitormának olyan együttes hatása van, amely számtalan daganatos betegség megelőzésében, illetve kigyógyításában szerepet játszik, mivel megemeli az antioxidánsok szintjét a vérben.

Mindkét zöldség nagyon gazdag tápanyagokban, a vizitormát nem hiába hívják szuperélelmiszernek, mivel annyi K-vitamin van benne, hogy a szervezet napi szükségletének 312 százalékát fedezi. Rengeteg C-vitamint is tartalmaz, és még a DNS-t is védi, hogy nehogy valamilyen hibás génmódosulás menjen végbe a szervezetben.

Amennyiben rendszeresen fogyasztunk brokkolit és vizitormát, csökken a vastagbél-, mell-, és prosztatarák kialakulásának az esély. A legjobb az, ha frissen fogyasztjuk ezeket a zöldségeket, és jól összerágjuk, ugyanis ilyenkor szabadulnak fel leginkább azok a hatóanyagok, amelyek megakadályozzák a rákos sejtek növekedését.

Ez a két zöldség hatásos lehet a kemoterápiánál is, amely rendkívüli módon megviseli a szervezetet, az egészséges sejtekből is sokat elpusztít.

Laboratóriumi vizsgálatoknak vettették alá a brokkoliban és vizitormában lévő természetes hatóanyagok reakcióját a rákos sejtekre, és megállapították, hogy ezek akár 24 órán belül képesek elpusztítani ezeket a daganatos szöveteket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek