HoroszkópA 3 csillagjegy, akikre 5 évnyi bőség vár - Októbertől megváltozik a...

A 3 csillagjegy, akikre 5 évnyi bőség vár – Októbertől megváltozik a sorsuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az asztrológusok elárulták, melyek azok a csillagjegyek, amelyeknek a szülöttei 2023 októberétől tartós anyagi bőségre számíthatnak.

Milyen kozmikus mozgások történnek 2023 októberében

Az októberi horoszkóp segíthet megfelelően megtervezni a jövőbeli anyagi kiadásokat és felkészülni azokra. A pénzügyi nyereségekért és veszteségekért egyaránt több bolygó és ház felelős.

Számos kozmikus mozgás zajlik 2023 októberében, mondják az asztrológusok, így több csillagjegy pénzügyei jelentősen ingadozni fognak. A Jupiter a Kosban retrográd mozgásban lesz, ami balszerencsét és stagnálást jelenthet. A Merkúr pedig szintén negatív hatással lehet az üzleti életre.

Másrészt a Szaturnusz retrográd mozgása segít abban, hogy keményebben dolgozzunk. A Nap ugyanakkor átvonul a Mérlegen, fokozva a kemény munkát és az elkötelezettséget az egyes csillagjegyek szülötteiben. A Vénusz, ami most nagyon kényelmesen érzi magát az Oroszlánban, szintén sokak kreativitását fokozza.

Melyek azok a csillagjegyek, amelyek 2023 októberétől bőségre számíthatnak

E nagy kozmikus mozgások alapján az asztrológusok összeállítottak egy toplistát azokról a csillagjegyekről, amelyek 2023 októberétől nagy sikereket érhetnek el anyagi téren.

A sorsuk egyértelműen jó fordulatot vesz, és a következő 5 évben tartós szerencsére számíthatnak.

Amikor egy bolygó mozgása a házak változásával együtt bekövetkezik, az egyes csillagjegyek pénzügyi helyzete is megváltozik. Így a jövedelem, a nyereség és a vagyoni helyzet jelentősen növekedhet vagy csökkenhet.

Az asztrológusok szerint 3 csillagjegyre vár különösen jó időszak a következő 5 évben, és az első változások már 2023 októberében érezhetőek lesznek. Ez a 3 csillagjegy pedig a következő: a Nyilas, a Mérleg és az Oroszlán.

Nyilas

Egyaránt örülhetsz nagy anyagi nyereségeknek és stabilitásnak. Egy külföldi utazás szintén kedvező eredményeket hoz anyagi téren. 2023 októberétől bónuszokat kapsz, és élvezheted a jövedelmed növekedését. Nagyszerűen boldogulsz majd az üzleti életben is.

Mérleg

2023 októberétől szakmailag sokat fogsz elérni. Jelentős jövedelemnövekedésre számíthatsz. A pénzügyek jól alakulnak a következő 5 évben, de az asztrológusok azt tanácsolják, hogy ne légy extravagáns. Ha befektetéseken gondolkodsz, csak a piac és a kockázatok elemzése után hozz döntéseket.

Oroszlán

Az asztrológusok azt ígérik, hogy végre lehetőséged lesz élvezni a munkád gyümölcsét. Nagyon nagy összegeket fogsz keresni. A bolygók kedveznek neked ebben az időszakban, és ez a következő években is jövedelmező eredményeket és növekvő osztalékot hoz neked. Külföldön is kiterjesztheted a vállalkozásodat. De ne fektess be ingatlanba.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek