HoroszkópJupiter retrográd a Kosban és a Halakban: Ezt a 3 csillagjegyet erőteljesen...

Jupiter retrográd a Kosban és a Halakban: Ezt a 3 csillagjegyet erőteljesen fogja érinteni ez a kettős retrográd energia!

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

A retrográd mozgásban lévő Jupiter a Kos és Halak jegyekbe lép! Ezt a 3 csillagjegyet, erőteljesen fogja érinteni ez a kettős retrográd energia!

A retrográd mozgásban lévő Jupiter a következő időszakban így vagy úgy egy kicsit megváltoztatja a játékszabályokat, evolúciós szintű átalakulásokat hoz. Az alábbi három csillagjegy életét szerencsével, bőséggel és jóléttel árasztja el, de mindeközben lehetőséget kapnak az önmagunkhoz való visszatérésre is.

Nyilas

Egy olyan új energiával kerülsz kapcsolatba, amely igencsak előnyös lesz számodra, de csak akkor, ha fogod tudni kezelni. A következő időszakot a vitalitás és a bőség energiája járja át, sokkal erősebb lesz most a vágyad arra, hogy teljesebb életet élhess, hogy minél többet megtapasztalhass. A belső tűz hajt, hogy minél jobban kihasználd a kínálkozó lehetőségeket, hogy fejleszd és bővítsd a tudásod.

Számos utazás vár rád (hol tervezett, hol váratlan), gyönyörű és egyedi élményekkel gazdagodsz, amelyek hatására valósággal újjászületsz. Megtalálod a megfelelő módot arra, hogy végre szabadon kifejezd önmagad, kinyilvánítsd a kreativitásod, és felvállald azt, aki igazán te vagy. Többé nem rejted el a legnagyobb álmaid, hanem teszel azért, hogy kibontakozhass és szárnyalj. A szerelem az elkövetkező időszakban is fontos szerepet kap az életedben, és nagy az esélye annak, hogy, ha egyedülálló vagy, akkor most találkozol a lelki társaddal, az igazi szerelemmel.

Ebben a retrográd időszakban lesz időd végiggondolni egy komoly cselekvési tervet a karrieredet illetően, felépítheted azt az utat az életben, amelyet biztosan követni szeretnél. Végre megszabadulsz mindazoktól a dolgoktól, amelyek már nem szolgálnak, teret adva az újnak.

Halak

Egy gyönyörű, gazdag és pozitív utazás kezdődik most számodra, és a végén rátalálsz a magabiztos, érett, szeretettel teli énedre. Bárhogy is legyen, engedd magad úszni az árral, meg kell értened, hogy az életben néha vannak kevésbé jó időszakok is, de nem tartanak örökké.

Amint a retrográd mozgásban lévő Jupiter belép a Halak jegyébe, a felhők végleg eloszlanak a fejed felől, és sokkal könnyebben adod át magad a változásoknak. Szakmai sikerről és csodás eredményekről is beszámolhatsz ebben az időszakban, olyan lesz az életed, mint egy csodás áramlás.

A Jupiter intenzíven megvilágítja a pénzt, úgy tűnik, hogy többé nem kell anyagi problémákkal küzdened. Minden energiádat végre a hosszú távú álmaidra összpontosíthatod, és arra, hogy mit tehetnél konkrétan a gyakorlatban, hogy álmaid valósággá váljanak.

Kos

A július 28-án elkezdődő tüzes energiák arra hívnak, hogy találj vissza önmagadhoz, és állítsd helyre a kapcsolatot nem csak önmagaddal, hanem a körülötted lévőkkel is.

Ha az elmúlt hetekben, sőt hónapokban az életed dinamikus és aktív fázisban volt, külsőleg mozgásba lendítette a dolgokat, cselekedtél, terveztél, régi projekteket keltettél életre. Ez az időszak a legalkalmasabb, hogy feldolgozd mindazt, ami mostanában történt veled, és ezeket a változásokat beépítsd a jelenbe és jövőbe, mind szakmai, mind pedig személyes téren.

Tarts egy kis szünetet, és koncentrálj magadra, arra, hogy mit szeretnél elérni ezután, és milyen volt az életed eddig. Elég neked az ami most van, aki most vagy? Boldog vagy és békés? A következő időszakban néhány lényeges kérdést fel kell tenned magadnak a jövőddel kapcsolatban.

Légy türelmes, ne adj teret túlságosan a fellángoló érzelmeidnek. Ami a tiéd kell legyen, az eljön hozzád a következő időszakban, találkozni fogsz néhány korábban elvesztegetett lehetőséggel, új esélyt kapva.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek