LélektárA 11-es 2024 márciusának univerzális numerológiai rezgése - A 11-es szám egységet...

A 11-es 2024 márciusának univerzális numerológiai rezgése – A 11-es szám egységet képez az Univerzummal

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2024 márciusának egyetemes rezgése 11 (3+2+2+2+0+4), egy olyan mesterszám, amelyet általában Hírnöknek vagy Tanítónak neveznek, amely megvilágosít, vezet, inspirál minket valódi célunk felé.

A 11-es szám egységet képez az Univerzummal. Nyitott a nagy spirituális fogalmakra, az igazság és a válaszok csatornája, hogy segítsen minket az utunkon. Ennek a mesterszámnak világos jelentése van: kreatív és mágneses vonzerő, a bölcsesség és a remény jelzőfénye számunkra.

A 11-es szám rendkívüli spirituális jelentőséggel bír, amely új kezdeteket, lehetőségeket, Isten kegyelmét, spirituális megvilágosodást, magasabb energiát, intuíciót, inspirációt, idealizmust, kreativitást és misztériumot szimbolizál.

Az ókorban a 11-es számot az álomfejtés szimbólumának is tekintették. Isteni útmutatást és áldást jelez. Fordítsunk különös figyelmet azokra az üzenetekre, amelyeket ebben az időszakban kapunk, mert megváltoztathatják az életünket. Megvan rá az esély, hogy ebben a hónapban valami fontos dolog érkezik hozzánk.

A dolgok hamarosan megnyugszanak és rendezettebbé válnak az életünkben. Ez azért van így, mert az Univerzum most mindent elrendez, hogy a segítségünkre legyen. Ez azt is jelenti, hogy a barátságokban vagy a családi kapcsolatokban pozitív változások következhetnek be, és új kapcsolatok kezdődhetnek. Próbáljuk meg enyhíteni a lappangó feszültségeket, és hagyjuk, hogy mindenki a saját tempójában folytassa az életét.

A 11-es spirituális szám azt üzeni, hogy ne gondoljunk a múltbeli hibákra vagy balszerencsére. Ehelyett inkább a jelenben adott lehetőségeinkre kell összpontosítanunk, hogy a jó dolgok most és a jövőben is megtörténhessenek. Ez azt is jelenti, hogy fel kell készülnünk néhány csodálatos dologra, ami most az életünkbe érkezhet. Őrangyalaink arra bíztatnak, hogy őrizzük meg a pozitív gondolatokat, amikor a dolgok nehéznek bizonyulnak, mert tudják, hogy bármit képesek vagyunk átvészelni.

Olyan változások következnek, amelyek mind a fizikai, mind a lelki életünkre jó hatással lesznek. Ez jó jel, ami arra utal, hogy a problémáink hamarosan megoldódnak, mert az isteni erők csak a legjobbat akarják nekünk. Lehet, hogy sok hullámvölgyön mentünk keresztül, de ez a szám azt jelzi, hogy megtaláljuk a békét, amire szükségünk van, és amit megérdemlünk.

A 11-es szám egyben utolsó esélyt is jelent, vagy azt, hogy valami hamarosan bekövetkezik. A „tizenegyedik óra” kifejezés bibliai eredetű; Máté evangéliumából származik, a szőlőmunkásokról szóló példabeszédből, amelyben Jézus a tizenegyedik óra munkásairól beszél, akiket sokkal később vettek fel, mint a többieket, de ugyanolyan bért kaptak a munkájukért. „Így lesznek az utolsók elsők, az elsők meg utolsók”Máté evangéliuma 20:16

A spirituális terminológiában a tizenegyedik óra, a tizenegyedik hónap egészen új értelmet nyer a csodálatos események vagy meglepő, azonnali megnyilvánulások révén, amelyeket az utolsó pillanatig nem látunk előre. A semmiből olyan erők érkezhetnek, amelyek teljesen megváltoztatják a dolgokat, az irányt, amibe addig tartottunk. Ha felismerjük ezeket a csodás eseményeket, mint az isteni gondviselés részeit, akkor az elménkben és a szívünkben egyaránt tudjuk, hogy isteni védelemben és szeretetben részesülünk.

A 11-es ugyanakkor karmikus szám is, és általában különleges küldetése van, ezért 2024 márciusában figyelnünk kell az ismétlődő ötletekre és gondolatokra, mert ezek fontos válaszokat adhatnak. Nagyon oda kell figyelnünk a gondolatainkra, és annak, ha hiszünk abban, hogy képesek vagyunk megoldani egy problémát, csodálatos ereje lehet.

A 11-es egyben a 2-es magasabb rezgése is, amely a harmóniáról, egyensúlyról, szeretetről, kapcsolatokról, diplomáciáról, szerelemről, mély érzelmekről, anyaságról, egymás támogatásáról, a partneri kapcsolatokról szól.

Míg a 2-es a földi kapcsolatokra fókuszál, és gyakran hazugságok, árulások, gyűlölet, félreértések borítják fel az egyensúlyt, a 11-es az énre és a mindannyiunkban ott lévő isteni erőre helyezi a hangsúlyt, a személyes akarat összehangolása az isteni akarattal. Ez a legjobb hónap arra, hogy egyensúlyba hozzuk magunkat, így a másokkal való kapcsolataink is javulhatnak.

Megtapasztalhatjuk, hogy az ebben a hónapban kialakuló kapcsolatok – legyenek azok romantikus, baráti, spirituális vagy üzleti kapcsolatok – jelentősek lesznek a fejlődésünk szempontjából. A 2-es szám rezgése a kötelességtudatról is szól, az osztozkodás, a megosztás, az adok-kapok szükségszerűségéről. Azt tapasztalhatjuk, hogy az élet mindenféle olyan helyzetekbe sodor bennünket, amelyekben csak akkor érhetünk el sikert, ha figyelmesek és türelmesek vagyunk, és együttműködünk másokkal.

A 11-es szám rezgése azonban nem könnyű, ezért ez a hónap megpróbáltatásokat, árulásokat is tartogathat. Rendkívül óvatosnak kell lennünk, és nem szabad bedőlnünk mindenféle cselszövéseknek, amelyek gyakran elrejtik az igazságot. Magasabb életcélunk csak akkor valósul meg, ha hagyjuk, hogy az őrangyalunk vezessen és támogasson minket. Lelkileg az ima által fejlődünk, és minden tervünk teljesülni fog, ha bízunk Istenben, ha hagyjuk, hogy a bennünk lévő isteni erő vezéreljen.

Ez a hónap azok számára lehet különösen kedvező, akik a 2-es, 11-es, 1-es, 7-es számok univerzális rezgése alatt születtek (ehhez össze kell adni a születési dátum számjegyeit – az évét, a hónapét és a napét egyaránt), de azok számára is, akik 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtek.

A fehér, az ezüst, a zöld a hónap szerencseszínei, és a gyöngy a legszerencsésebb ékszer.

Szerencsés napok: 11-e, 29-e, szerencsés óra a 11.

Védőangyal: Uriel arkangyal – Isten csendes fénye, képes elvezetni az igazsághoz és a lélek békéjéhez, sok inspirációt hoz az életünkbe. Amikor megoldásokra van szükséged egy látszólag megoldhatatlannak tűnő problémához, kérj útmutatást Uriel arkangyaltól, és biztosan bölcs tanácsot kapsz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek