LélektárNumerológia: Karmikus számod megmutatja hol hibáztál előző életedben és hogyan javítsd ezt...

Numerológia: Karmikus számod megmutatja hol hibáztál előző életedben és hogyan javítsd ezt most ki!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A karmikus számod segítségével most rájöhetsz arra, hogy milyen hibát követtél el előző életedben, és hogyan tudod mindazt helyrehozni!

Numerológia: Karmikus számod megmutatja hol hibáztál előző életedben és hogyan javítsd ezt most ki!

A karmikus szám minden emberről nagyon sokat elárul, legyen szó az előző, vagy éppen a jelenlegi életéről. A karmikus számodat úgy tudod kiszámítani, hogy a születési napodból kivonsz 1-et, és majd az így kapott számot addig adod össze, míg egy számjegyet kapsz. Példa: ha 26-án születtél, akkor 26-ból 1-et az 25, majd 5 meg 2 az 7, így a te karmikus számod a 7-es.

Íme, a lista és a hasznos tudnivalók!

0-ás karmikus szám

Nagy az esélye, hogy te egy teljesen új lélek vagy, aki most kezdte az életét a Földön. De az is megtörténhet, hogy mindent elintéztél, törlesztettél az előző életedben, így most tiszta lappal kezdheted meg a spirituális fejlődést. Jó utat!

1-es karmikus szám

Meg kell tanulnod függetlennek lenni, mert ha saját életet szeretnél, akkor nem szabad függeni másoktól. Fordíts figyelmet az önbizalmad ápolására, ugyanakkor lehet, hogy sikeres leszel a szakmai életedben, de a magánéletedben megtapasztalhatod a magány érzését.

2-es karmikus szám

Ebben az életedben azt kell megtanulnod, hogy hogyan legyél megértőbb másokkal. Az előző életedben kihasználtál más embereket, ezért most ideje, hogy változtass. Légy odaadóbb, segítőkészebb, különben a következő életedben nehéz időszak vár rád.

3-as karmikus szám

Megtörténhet, hogy az előző életedben nem vetted komolyan a dolgokat, sőt csalhattál, átvertél másokat, vagy elérd a célodat. A mostani életedben koncentrálj az egyensúly megteremtésére, és élj felelősségteljesebb életet.

4-es karmikus szám

Az előző életedben nagy valószínűséggel lusta ember voltál, így most keményen meg kell dolgoznod azért, hogy elérd a célodat. Az átlagosnál többet kell melóznod, hogy jobb életed legyen. De ez jó, mert a következő életedben már sokkal gazdagabb leszel.

5-ös karmikus szám

Az előző életedben féktelen életet éltél, így a jelenlegiben be kell tartanod bizonyos szabályokat, ha nem szeretnéd, hogy kicsússzon a talaj a lábad alól. Figyelj jobban a környezetedre és az egészségedre.

6-os karmikus szám

Úgy fest, hogy az előző életedben elárultál valakit, aki közel állt hozzád, vagy hátat fordítottál a családodnak. A 6-os szám most arra figyelmeztet, hogy ilyet a mostani életedben ne csinálj, hanem viszonyulj mindenkihez szeretettel, megértéssel.

7-es karmikus szám

Ez arra utal, hogy mindmáig nem fordítottál kellő figyelmet a spirituális fejlődésedre, mert nagyban elvonta a figyelmed az anyagi helyzeted. Most azonban koncentrálj a lelki fejlődésre, légy empatikus, így jobb lesz minden az életedben.

8-as karmikus szám

Ez a szám arra utal, hogy előző életedben visszaéltél a hatalmaddal, kihasználtál másokat, hogy anyagilag meggazdagodj. Ezen kell most változtatnod, így figyelj jobban oda az embertársaidra, segíts a rászorulókon, ápold a kapcsolatot a barátaiddal.

9-es karmikus szám

Úgy érzed, hogy senki sem ért meg, sőt, nem is kapsz szeretetet másoktól. Fektess nagyon hangsúlyt a spirituális fejlődésre, hamarosan megvilágosodsz, és rájössz arra, hogy miként kell viselkednek, cselekednek, hogy elfogadjanak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek