Lélektár2024 márciusában megnyitjuk az új élet varázslatos kapuját - A megbocsájtás lesz...

2024 márciusában megnyitjuk az új élet varázslatos kapuját – A megbocsájtás lesz a felszabaduláshoz vezető út

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Univerzum mindent megad nekünk, amit kérünk, ha tudjuk, hogyan kell kérni. Az új kezdet varázsa kopogtat az ajtónkon, és kéri, hogy nyissuk meg lelkünket, és fogadjuk el azt a békét, amelyre oly égetően szükségünk van. Megnyílik előttünk az ajtó egy új élethez.

Március az újjászületés hónapja, azonban a változások körkörössége és gyors üteme idegessé és izgatottá tehet bennünket. Alapvető fontosságú, hogy lehorgonyozzunk, miközben áthaladunk ezen az energetikai viharon. Ahogy magunk mögött hagyjuk a múltat, és belépünk a változás kapujába, megtanulunk megbocsátani, elengedni azt, ami volt, és élvezni azt, ami van és ami lesz.

A március az év harmadik hónapja, de a 2024-es év a kollektív numerológiában a 2 rezgését tartalmazza – ez a szám a kettősséget, harmóniát, egyensúlyt és partnerséget jelképezi. A 2-es energiája a következő témákkal is rezonál:

– bőség, jólét, egyesülés, isteni beavatkozás;
– igazodás a lélek küldetéséhez és isteni céljához;
– önbizalom;

Íme a legfontosabb asztrológiai események 2024 márciusában!

Március 10.: A Merkúr belép a Kos jegyébe, a tavasz első Újholdja

A Kosban tartózkodó Merkúrral a kommunikáció gyors, közvetlen és lelkesedéssel teli, bátor és impulzív megközelítésre ösztönöz a gondolatok és ötletek kifejezésében. Az ilyen asztrális helyzetben lévő emberek aktív lelkületükről, gyors döntéseikről és a véleményük fenntartás nélküli kifejezésének képességéről ismertek. A Kosban lévő Merkúr kezdeményezőkészséget és gyors cselekvést sürget a tudásra és a hatékony információközlésre való törekvésben.

Szintén március 10-én élvezzük a tavasz első Újholdját. Az Újhold a Halak jegyében a mély önvizsgálat és az önmagunkkal és másokkal való érzelmi kapcsolat időszakát hozza el, ösztönzi a belső világ és a tudatalatti felfedezését.

Ez az asztrális konfiguráció felerősíti az intuíciót és a kreativitást, arra hív bennünket, hogy kapcsolódjunk lényünk mélyebb aspektusaihoz, és hagyjuk, hogy az érzelmek és a képzelet árasszon el bennünket. Ez a megfelelő időszak az együttérzés gyakorlására, a régi sebek feloldására alkalmas, és nyitottnak kell lenni a szeretet és a spirituális kapcsolat egyetemes megértésére.

Március 11.: A Vénusz belép a Halak jegyébe

A Halak jegyében tartózkodó Vénusz romantikus és érzékeny energiát hoz, mély érzelmi kapcsolatokra és együttérzésre ösztönöz. Az ilyen asztrális helyzetben lévő emberek gyakran álmodozóak, romantikusak, és vonzódnak az őket körülvevő világ szépségéhez és rejtélyeihez. A Vénusz a Halakban felerősíti azt a képességet, hogy feltétel nélkül szeressünk, és gyengéd gesztusokkal és nagylelkű cselekedetekkel fejezzük ki a szeretetünket.

Március 20.: Tavaszi nap-éj egyenlőség + Nap belép a Kos jegyébe. Kezdődik az asztrológiai újév

A tavaszi nap-éj egyenlőség azt az időt jelenti, amikor a nappal és az éjszaka egyenlő hosszúságú, ami a természet egyensúlyát és harmóniáját szimbolizálja. Ez az asztrális esemény az újjászületéshez és a regenerációhoz kapcsolódik, friss energiát és az új kezdetek ígéretét hozva magával. A tavaszi nap-éj egyenlőség ideje a természettel való kapcsolatteremtés, hagyományaink tiszteletben tartása és az élet új körforgásába való átmenet ünneplése.

Ezenkívül március 20-án a Nap belép a Kos jegyébe, és hivatalosan is megkezdődik az asztrológiai újév. A Kosban lévő Napnál az életenergia és a szenvedély felerősödik, határozott cselekvésre és bátor kezdeményezésre ösztönöz.

Az ebben az asztrális helyzetben született emberek gyakran merészek, függetlenek és tele vannak életerővel, mindig új kihívásokat és kalandokat keresnek. A Kosban lévő Nap hitelességre és gátlástalan önkifejezésre buzdít, és arra ösztönöz bennünket, hogy magabiztosan vállaljunk vezető szerepet, és elszántan és merészen űzzük szenvedélyeinket.

Március 25.: Holdfogyatkozás a Mérlegben

A Holdfogyatkozás a Mérlegben a kapcsolatok egyensúlyát és harmóniáját hangsúlyozza, előtérbe helyezve a partnerség és az együttműködés szempontjait. Ez az asztrális esemény konfliktusokat vagy feszültségeket hozhat a napvilágra a kapcsolatokban, de a megbékélés és a kölcsönös megértés lehetőségeit is.

A Holdfogyatkozás a Mérlegben arra ösztönöz bennünket, hogy keressük az egyensúlyt saját szükségleteink és mások szükségletei között, ápoljuk az együttérzést, és legyünk nyitottak a párbeszédre és a tárgyalásra, hogy igazságos és harmonikus megoldásokat találjunk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek