Több spirituális írás szól arról, hogy egyes dísz- és szobanövények pozitív légkört teremtenek a lakásban, és még képesek olyan energiákat is kibocsátani, amelyek segítenek az anyagi bőség, a jólét, a harmónia bevonzásában. Ugyanakkor a levegőt is megtisztítják a káros molekuláktól, kórokozóktól.

bambusz

Íme, a növénylista:

1. Jázmin

Ez a növény egy remek afrodiziákum, és úgy tartják róla, hogy segít bevonzani a szerelmet és a bőséget. A legjobb, ha a hálószobába tesszük, ahol érvényesül a pozitív energia, a szerelem ereje és az intimitás.

2. Levendula

A levendula elősegíti a nyugodt elalvást, a harmóniát. Elűzi a depressziót, és boldogságot, békét hoz az életünkbe.

3. Aloe vera

Ez a csodás növény magába szívja a negatív energiákat, és pozitívakat bocsát ki helyükbe. Szerencsét és gazdagságot hoz életünkbe. Ott ahol aloe vera van, ritkán találkozni negatív, ártó erőkkel, érzelmekkel.

4. Szerencsebambusz

Ahogy a neve is utal rá, a bambusz szerencsét és bőséget hozó növény. Üvegedénybe kell elültetni, amelybe tisztított vizet kell önteni, Vigyázzunk, hogy ne kapjon sok napfényt.

5. Rozmaring

A rozmaring remekül tisztítja a levegőt, és sok betegséggel szemben védelmet nyújt. Javítja a közérzetünket, a memóriát, és még fokozza a szexuális vágyat is, így a hálószoba remek tartozéka lehet, hiszen így a párunk hűsége is biztosítva lesz. Érdemes kis párnát készíteni, amelyet rozmaringgal töltünk meg, így csodás éjszakára számíthatunk.

6. Orchidea

Az orchideák javítják a ház energiaszintjét, éjszaka során pedig oxigént termelnek, így a hálószobában érdemes tartani őket. Kellemes illatuk még inkább barátságosabbá változtatja a szoba légkörét.

Ezt már olvastad? Így ültessük át az orchidea palántát

7. Menta

A menta javítja a házban lakók kommunikációját, kapcsolatát. Ugyanakkor az anyagi javak bevonzását is elősegíti.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.