Otthon7 jele annak, hogy negatív energiák vannak a lakásodban - Így szabadulj...

7 jele annak, hogy negatív energiák vannak a lakásodban – Így szabadulj meg tőle gyorsan

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Biztosan veled is előfordult már egy párszor, hogy megmagyarázhatatlanul furán érezted magad. Ha túl sok ideig tartózkodsz olyan környezetben, ahol felhalmozódtak a negatív energiák, akkor a szervezeted reagál a téged ért hatásokra.

Távolítsd el a negatív energiákat otthonodból és lelkedből, hogy boldogságot és békét vonzhass az életedbe.

A negatív energia mindenütt jelen van. Akár rossz napod van a munkahelyeden, akár stresszes helyzetbe kerültél otthon, vagy olyan emberrel vagy együtt, akinek nehéz a hozzáállása, a negatív energia oly módon hat rád, amit néha fel sem tudsz fogni.

A negatív energiák nemcsak a hangulatunkra, hanem az egészségünkre is károsak, mert stresszt, depressziót, szorongást és álmatlanságot okozhatnak.

Ha szeretnél több pozitivitást teremteni és jó hangulatot vonzani az életedbe, alkalmazd ezeket a tippeket, hogy kiiktasd a negatív energiát a testedből és az otthonodból.

Az alábbi jelek arra utalnak, hogy negatív energia uralkodik az otthonodban:

– nem tudsz koncentrálni;
– állandóan fáradtnak érzed magad;
– indokolatlanul depressziósnak érzed magad;
– stresszes vagy;
– már nincs kedved olyan dolgokhoz, amit régebb szerettél;
– nem tud semmi és senki mosolyt csalni az arcodra;
– állandó nyomás van rajtad;
– nem tudsz hálás lenni;

Így szabadulhatsz meg a negatív energiától!

1. Szellőztess minél többet!

Az egyik legegyszerűbb módszer arra, hogy megszabadulj a negatív energiáktól, ha szélesre tárod az ablakokat, és beengeded a friss levegőt.

2. Sózd be a sarkokat!

A só segít megtisztítani a teret a negatív energiáktól. Szórj egy-egy kevés sót a szoba sarkaiba, hagyd állni 24 órán keresztül, majd porszívózd fel, és feltétlenül dobd ki, hiszen magába szívja az összes negatív energiát.

3. Használj kristályokat!

A gyógyító kristályokat világszerte használják, hogy megtisztítsák és megvédjék otthonukat a negatív energiáktól. Leghatékonyabb kristályok: obszidián, ametiszt, fekete turmalin és citrin.

4. Égess zsályát!

A zsálya az egyik leghatékonyabb gyulladáscsökkentő gyógynövényünk, de segít megszabadítani a negatív energiáktól is. Gyújts meg 4-5 nagyobb levél zsályát, és sétálj vele le s fel a lakásban. Az illatos füst megtisztítja a teret.

5. Tegyél rendet!

A rendetlenség a pangó energia és a stressz legjobb forrása. Szabadulj meg azoktól a dolgoktól, amelyek már nem hasznosak számodra, takaríts egyet, és csinálj rendet, hogy a pozitív energiák helyet kapjanak a lakásodban.

6. Tükrök

A feng-shui szerint a tükrök elősegítik az energia áramlását, díszítsd tükrökkel a lakásodat. Fontos, hogy mindig valami pozitív tükröződjön bennük.

7. Szobanövények

A szobanövények nyugalommal és békével töltik be a teret. Segítenek megtisztítani a levegőt, és pozitív energiát visznek az otthonodba.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek