Kuriózum7 dolog, amit el kell mondanod még a lelkednek az év vége...

7 dolog, amit el kell mondanod még a lelkednek az év vége előtt!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Év vége felé mindig egy kicsit összegezzük magunkban az elmúlt év eseményeit. Átgondoljuk, hogy mi történt, és nagyobb erővel koncentrálunk azokra a dolgokra, amiket el szeretnénk érni, vagy amiken, változtatni szeretnénk.

Lehet, hogy most kissé fáradtnak érezzük magunkat, de soha ne adjuk fel, induljunk megújult erővel, és sok reménnyel az új évben.

7 fontos dolog, amit el kell mondj a lelkednek, mielőtt átlépnénk az új év küszöbén.

1. Sokkal többet tudsz, mint eddig, már nem ugyanaz az ember vagy, mint a 2019-es évben, számos új tapasztalaton mentél át. Növekedsz, fejlődsz, megújulsz, továbblépsz.

Ezt már olvastad? 6 dolog, amit 2020-ban ígérj meg magadnak

2. Egyáltalán nem kell úgy tenned, mintha minden rendben lenne. Nem kell hamis mosolyt erőltetned az arcodra, és úgy csinálni, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, csak azért, mert egy új év közeledik. Légy őszinte magaddal, és hallgass a szívedre!

3. Minden helyzetben tégy meg mindent, amit csak tőled telik! Az igazán kis lépések is számítanak, hiszen közelebb visznek a céljaid felé.

4. Vedd észre, hogy a szeretet jelen van az életedben, még akkor is, ha nem érzed magad felhőtlenül boldognak nap, mint nap. A szeretet egy kis hópehelyben, vagy egy apró simogatásban is ugyanúgy jelen van.

5. Erős vagy, még, ha nem is érzed úgy mindig. Ha védtelennek, sebezhetőnek és gyengének érzed magad, akkor is tudnod kell, hogy azért jutottál el addig, ahol most épp tartasz, mert végtelenül erős vagy.

Ezt már olvastad? A numerológia szerint ilyen évre számíthatunk 2020-ban

6. Ha azt mondod, amit érzel, az nem egyenlő a gyengeséggel. Tárd ki a szíved, mutasd meg az őszinte érzéseid, mert csak akkor lehetsz igazán önmagad. Szeretteid megérdemlik az őszinteséged!

7. Még csak az út elején vagy, az igazi kaland csak most kezdődik. Az új évben meg tudod mutatni, hogy ki is vagy igazából. Készülj fel mindarra, ami ezután következik, fogadd nyitott szívvel a történéseket!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek