LélektárA numerológia szerint ilyen évre számíthatunk 2020-ban

A numerológia szerint ilyen évre számíthatunk 2020-ban

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2020-ban olyan energiák fognak aktiválódni, melyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni, minden ember életére hatással lesznek.

Az előttünk álló év a 4-es szám éve lesz. 2020: 2+2=4. Ez azt jelenti, hogy a 4-es nagyobb befolyásoló erővel fog ránk hatni.

A 4-es a numerológiában egy igen erős, férfias jellegű szám, ugyanakkor igen sok titkot rejt magában. Növeli az erőt és a stabilitást, sokkal türelmesebbek leszünk, mint eddig valaha.

Ezt már olvastad? Válassz egy kártyát, hogy megtudd, mi vár rád és az ikerlángodra 2020-ban

Ez az év emlékeztetni fog minket arra, hogy eddig milyen keményen dolgoztunk, és kitartó munkánkért cserében meg fogjuk kapni a méltó jutalmat. Gyakorlatias és fókuszált energiák lesznek segítségünkre ebben az évben, könnyen észre fogjuk venni a dolgok közötti kapcsolatot.

Tiszta figyelemmel koncentrálunk a céljaink eléréséhez szükséges lépésekre, akadályok nélkül fogunk haladni ebben az évben. A hatékonyság növelése érdekében érdemes lesz megfontolni a csapatmunkában való részvételt is. Hajlandóak leszünk egy hosszú és gyötrelmes munkát is bevállalni csak azért, hogy közelebb kerüljünk a céljainkhoz.

Ezt már olvastad? Komoly leckéket kell megtanulnunk 2020-ban – Ezeket tartogatja számunkra a jövő év!

A fejlődés és a biztonság megteremtése lesz a legjellemzőbb a 2020-as évre. Mivel képesek leszünk az igazán fontos kérdésekre koncentrálni, sokkal cselekvőbbek leszünk, mint az előző években.

Számtalan lehetőség adódik, melyeket érdemes okosan kihasználni, viszont a nagy változás csak idővel fog bekövetkezni, ne veszítsük el a türelmünket. Lehet, hogy kezdetben nehézségekbe ütközünk, de most minden támogatást megkapunk ahhoz, hogy a saját életünket éljük, és önmagunkra találjunk.

Ezt már olvastad? Ez a 6 csillagjegy 2020-ban megtalálja a boldogságot!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek