LélektárVálassz egy kártyát, hogy megtudd, mi vár rád és az ikerlángodra 2020-ban

Válassz egy kártyát, hogy megtudd, mi vár rád és az ikerlángodra 2020-ban

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az ikerlángok kapcsolata meglehetősen bonyolult lehet. Lehet, hogy nem tudod, hová kell eljutnod onnan, ahol most vagy, de sok módja van annak, hogy kiderítsd.

A képen három különböző kártya látható. Szánj rá egy percet, hogy szemügyre vedd a képet, és hagyd a benső énednek, hogy kiválassza azt a kártyát, amelyik kiemelkedik számodra a többi közül. Az univerzum rezgéseinek segítségével ez a kártya megmutatja, hol kell lenned a következő évben.

Lehet, hogy néhány dolgot nehéz lesz majd elfogadnod ezekből, de megfelelően rávilágíthat arra, hogyan alakulnak majd a dolgok a közelgő 2020-as évben. Közeledünk a 2019-es év végéhez, és ezzel sokkal több dolog megváltozik, mint azt a legtöbben gondolják.

Ha sikerült kiválasztanod a kártyádat, állj meg egy pillanatra, és gondold végig, mit jelentett számodra 2019 az ikerlángoddal való kapcsolatodban. Jó köztetek a kapcsolat? Vagy bennragadtatok az üldöző/üldözött dinamikájában? Mit vársz az év utolsó hónapjától? Lehet, hogy most van itt a lehetőség, hogy megalapozzátok a megfelelő hangulatot a továbblépéshez?

Az első kártya

Ha ezt a kártyát választottad, akkor valódi tudás birtokában lépsz majd át a 2020-as évbe. A dolgok meglehetősen pozitívan alakulnak számodra és a társad számára. Lehet, hogy végre képesek lesztek mindketten elfogadni a kettőtök közti kapcsolatot. Most, hogy képes vagy teljesíteni mindazt, amitől elégedett leszel önmagaddal, komoly előnyeit látod majd ennek, ahogy múlnak a hónapok.

Noha nem szabad túlságosan nagy reményeket fűznöd a tartós dolgokhoz, örülnöd kell annak az esélynek, amit kaphatsz. Már nem menekülsz önmagad elől, és végre nem ítéled meg a társadat az alapján, amit a saját elméd vetít ki rá. Ez hatalmas teljesítmény, olyasmi, amit nem szabad alábecsülni.

A második kártya

Ha ezt a kártyát választottad, 2020-ban többet fogsz adni a kelleténél. Lehet, hogy viszonzásként nem kapsz majd annyit, amennyit megérdemelnél, és ez komoly éket vethet közéd és a társad közé. Noha olyasmi ez, amit mindketten meg tudok oldani majd, megtörténhet, hogy egy időre megszakad köztetek a kötelék.

Ne feledd, hogy gondoskodnod kell saját magadról, ha tartós dolgokra vágysz. Nem tudsz megfelelően szeretni másokat, amíg önmagadat nem tudod szeretni. Ne hozz létre mérgező kapcsolatot, csak azért, hogy legyen valamilyen kapcsolatod.

A harmadik kártya

Ha ezt a kártyát választottad, 2020 egy kissé bonyolult lesz a számodra, különösen, ami az ikerlángoddal való kapcsolatodat illeti. Érezni fogod, amin a társad keresztülmegy, akár együtt vagytok, akár nem. Ez elég zavaró lehet, és sok kérdést felvethet majd.

Mivel senki nincs ránk akkora hatással, mint az ikerlángunk, azonnal fel kell majd ismerned, mi történik. Ne becsüld le a helyzetet, ne felejtsd el megalapozni önmagadat, és engedd el azokat a dolgokat, amelyeken nem tudsz változtatni. Csak azért mert érzel valamit, még nem kell hagynod, hogy az megtörjön téged.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek