HoroszkópKomoly leckéket kell megtanulnunk 2020-ban - Ezeket tartogatja számunkra a jövő év!

Komoly leckéket kell megtanulnunk 2020-ban – Ezeket tartogatja számunkra a jövő év!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 2020-as év megannyi leckét tartogat számunkra, melyek közül egyik fontosabb lesz, mint a másik. Mindegy egyes év új tapasztalatokat, élményeket és új lehetőségeket kínál, így ez jövőre sem lesz másképp.

Még pár hét és egy újabb mérföldkőhöz ér az életünk, egy újabb év köszönt ránk, így mindenki lassacskán kezd eltöprengni azon, hogy vajon mi is vár ránk a közeljövőben. Ha téged is foglalkoztat a jövőd, akkor nem kell tovább keresgélj, ugyanis mi csokorba szedtük, hogy milyen 2020-as év is vár az összes csillagjegyre.

Kos

Újra megtanulsz hinni önmagadban. Ez az a valami, ami már jó néhány hónapja nem hagy nyugodni, ám a következő évben végre minden megoldódni látszik. Régebb pontosan tudtad, hogy ki is vagy és valójában mit is akarsz, ám egyszer csak történt egy törés és azóta, mintha kissé elvesztél volna önmagadban is és az életedben is. Ideje visszaszerezni a teljes kontrollt az életed felett.

Bika

Megtanulsz végre szembenézni a félelmeiddel. Miközben alapjáraton általában menekülsz a kellemetlen dolgok elől, most a 2020-as évben pont ellenkezőleg fogsz cselekedni, te eredsz a félelmeid nyomába és győzöd le őket egyszer s mindenkorra.

Ikrek

Rájössz, hogy az érzelmeidet nem fojthatod el. Ikrekként hajlamos vagy a szókimondásra, viszont mindezt úgy teszed, hogy a dolgok érzelmi oldalát kínosan elkerülöd. Próbálod különböző magatartási formák mögé rejteni az érzelmeidet, de erről le kell szoknod. Lehet, hogy elsőre nehéznek tűnik, de hosszútávon csak így tarthatod fenn a kapcsolataid.

Rák

Megtanulod értékelni a pillanat fontosságát. Te általában olyan dolgokra fektetsz nagyobb hangsúlyt, amelyek majd csak egyszer valamikor fognak bekövetkezni és épp ezért a jelen pillanata elsuhan melletted. Ez a fajta életstílus viszont rengeteg feszültséget generál, így változtatnod kell: meg kell tanulnod kiélvezni a jelent.

Oroszlán

Megtanulod, hogyan kell elengedni a dolgokat. Általában probléma nélkül képes vagy megszakítani a fizikai kapcsolatot, viszont a lelki elengedéssel komoly gondjaid vannak. Túlságosan ragaszkodó típus vagy, és ez nagyon megtépázza az érzelmi világodat.

Szűz

Végre leszoksz a görcsös precizitásodról. Olyasfajta személyiség vagy, aki nagyon könnyen képes elveszni a részletekben, mert mindenből a maximálist akarja kihozni. Persze, a pontosság fontos, de a lazaságot sem hanyagolhatod el. Kicsit vedd lazábbra a dolgokat, és ne félj a hibázás lehetőségétől.

Mérleg

Rá fogsz jönni, hogy néha pont azokat az embereket kell elengedni, akiét a szívedet is odaadnád. Vannak olyan kapcsolatok, ahol csak az egyik fél ad, és a másik nem viszonozza ezt. Nos te hajlamos vagy pont az ilyen kapcsolatokat kifogni, és tűröd, hogy a másik fél nem viszonozza az érzéseidet. 2020-ban lehetőséged nyílik arra, hogy megtanuld, hogyan kell tőlük könnyedén és fájdalommentesen elválni.

Skorpió

Rá fogsz jönni, hogy olykor igenis meg kell nyílni az emberek között. Skorpióként hajlamos vagy falat húzni magad köré és várni, hogy egyszer majd hátha valaki áttöri azt, viszont nem ülhetsz életed végéig karba tett kézzel. Merj érezni, merj beszélni magadról, mert ezáltal óriásit fordulhat veled a világ.

Nyilas

Megtanulod, hogy a sietés nem megoldás semmire sem. A Nyilasok remekül teljesítenek a szeleburdiság terén, de szépen lassan te is rá fogsz jönni, hogy a jó dolgoknak idő kell és megfelelő befektetett energia.

Bak

Sajnos rá fogsz eszmélni, hogy az élet nem csupa boldogság meg színes pillangó. A jövő év kifogja hozni belőled a sötét éned, amitől nem kell megijedned, mert végeredményben a javadat fogja majd szolgálni. Lesz negatív élmény bőven, de meglásd, hogy olyan tapasztalatokat szerzel, amik a hasznodra válnak a későbbiekben.

Vízöntő

Megtanulsz végre őszintének lenni magaddal, mivel a múltban azért elég sokszor áltattad saját magadat és a környezetedet is. Attól, hogy a dolgok nem mennek jól, nem kell folyton a legjobb formádat hoznod, neked is szabad hisztizni és időt kérni.

Halak

Rá fogsz jönni, hogy bármire képes vagy, amit egyszer a fejedbe veszel. Mostanában, mintha elvesztetted volna a képességeidbe és a magadba vetett hitedet, de attól, hogy most kissé nem találod a helyed, attól még igenis sokra vagy hivatott, csak ki kell tartanod.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek