Kuriózum5 pszichológiai törvény, mely teljes egészében megváltoztatja a világról alkotott képed!

5 pszichológiai törvény, mely teljes egészében megváltoztatja a világról alkotott képed!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az alábbiakban 5 pszichológiai alaptörvénnyel ismerkedhetsz meg, melyek segítségével más szemmel fogod látni a világot, sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb leszel!

1. Tükör törvénye

A körülötted lévő emberek a saját személyiséged tükörképei, vagyis, olyan embereket vonzol be, mint te magad. Ez azt jelenti, hogy ha valaki agresszívan viselkedik veled, akkor tudatalatt te vonzottad be ezt a hozzáállást. Mindaz, amit másban kritizálsz, az benned is megtalálható, azért nem tudod elfogadni egy másik személyben. Tehát, ahhoz, hogy szebbnek lásd a világot, először önmagaddal kell rendben legyél.

2. Választás törvénye

A közismert mondás szerint: mindenki saját sorsának kovácsa. Minden, ami az életedben történt eddig, választásaid eredményeképpen született meg. Ha unalmas a beszélgetőpartnered, nincs okod panaszkodásra, mert te engedted meg neki, hogy egy nem túl érdekfeszítő témával bombázzon.

Ezt már olvastad? A sors 7 szent törvénye, ne szegd meg őket és mindig jó életed lesz

3. Hibák törvénye

Mindannyian különböző hibákat követünk el intelligenciánk és érzelmi érettségünk függvényében. Olyan ember nincs, hogy soha nem hibázott volna, éppen ezért te sem lehetsz tökéletes. Ha hibázol, ne büntesd és becsméreld magad, fogadd el önmagad olyannak, amilyen vagy. Ne pánikolj, képes vagy leküzdeni minden akadályt, hiszen erős vagy.

4. Visszahatás törvénye

Ha nem tanulod meg kimutatni a szereteted, akkor nem várhatod el a partneredtől, hogy ő kimutassa feléd. Dolgozz önmagad tökéletesítésén, ne legyenek elvárásaid, és meglátod, hogy amit te adsz, ugyanazt vissza is fogod kapni. Próbálj meg jobb emberré válni, mielőtt másokat rossznak neveznél.

Ezt már olvastad? 17 pozitív kijelentés, melyek segítenek, hogy a Vonzás Törvényének rezgései jobbá tegyék életed!

5. Optimizmus törvénye

Amíg siránkozol, az élet elmegy melletted. Próbálj meg nem a rossz dolgokra koncentrálni, ha mindig csak arra vársz, hogy majd egyszer sokkal jobb lesz, akkor soha nem leszel boldog. Vedd észre, az élet pontosan ebben a pillanatban a legjobb.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek