LélektárA sors 7 szent törvénye, ne szegd meg őket és mindig jó...

A sors 7 szent törvénye, ne szegd meg őket és mindig jó életed lesz

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Hét alapvető törvény létezik, amelyek alapján az Univerzum működik. Ha eddig nem tudtál róluk, ez nem lehet mentség a be nem tartásukra.

A civilizációk misztikus, ezoterikus és ősi tanításai mind a hét alapvető törvény létezéséről tanúskodnak, melyeket senkinek sem szabad megkerülni. Amint megértjük, és összehangoljuk ezeket az alapvető törvényeket, életünk minden területén megtapasztaljuk a változás élményét, azon túl, amit valaha is elképzeltünk.

Mindannyiunk célja, hogy elsajátítsuk mind a hét egyetemes törvényt, mely segít abban, hogy ne vétsünk hibákat, hogy harmóniában és boldogságban élhessünk. Nézzük akkor, melyek ezek a követendő törvények:

1. Az üres tér törvénye

Ha új cipőre van szükséged, dobd el a régit. Ha új ruhákat szeretnél, takarítsd ki és rendezd át a szekrényed. Ugyanis meg kell tanulnod megszabadulni a megszokott dolgoktól, az újdonság csak a régi elhagyása után érkezhet. Ahhoz, hogy valami új bejöjjön az életedbe teret kell csinálnod neki.

2. A forgalom törvénye

Légy képes feladni valamit, ahhoz, hogy elérd azt, amire vágysz!

3. A képzelet törvénye

Először is látnod kell a jólétet saját képzeletedben. Készíts leírást a számodra ideális napról, és ne mutasd meg senkinek, kivéve annak, akiiben teljes mértékben megbízol. Tartsd ezt a leírást mindig kéznél, és olvasgasd a szabadidődben, hogy ne felejts el a kitűzött célokat.

4. A kreativitás törvénye

Egy személy, saját jólétet a gondolkodás, az intuíció és a képzelet energiáján keresztül érheti el.

5. Jutalom és fizetség törvénye

Ha visszaadsz valamit, tízszeresét fogod kapni. A juttatások elfogadásakor nagyon fontos, hogy megosszuk őket másokkal. Ha ajándékot kaptunk, igyekezzünk megosztani azt is, ha ezt megtesszük, az élet is bőkezű lesz velünk.

6. A tized törvénye

A világegyetem mindig elveszi maga számára a tizedet. Ez egyfajta köszönet a felénk áradó sok jóért. Soha nem tudhatod, hogy a tizedet mikor kapod vissza, ami gyakran pénz formájában történhet. Ugyanakkor ez jelentheti új barátok felfedezését is, egy nehéz időszakot követően.

7. A megbocsátás törvénye

Ha nem tudsz megbocsátani az embereknek, nem fogadhatod el saját gazdagságodat. Ha a lelked tele van gyűlölettel, a szeretet nem talál helyet benne. Meg kell szabadulni a negatív érzelmektől, ezek tönkretesznek téged, és nem adnak nyugalmat. Ha úgy érzed, hogy az Univerzum ereje visszahúz, nem kell elkeseredni vagy félelmet érezni. Idővel a kitartásod jutalmat szül, és a negatív dolgok elveszítik a rád gyakorolt hatalmukat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek