Kuriózum5 jel, ami arra utal, hogy a lelked a spirituális érés intenzív...

5 jel, ami arra utal, hogy a lelked a spirituális érés intenzív folyamatán megy keresztül

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Közvetlen kapcsolatban állsz az Univerzummal. Itt az ideje, hogy megtaláld azt az utat, amelyen haladnod kell az életben.

1. Hallgatsz a megérzéseidre, és türelmes vagy a döntéshozatalban

Nem rohansz tovább az életben, mert rájöttél, hogy nem a cél a lényeg, hanem maga az út. Megtanulsz élvezni minden pillanatot, értékelni az apró dolgokat, hálásnak lenni a körülötted lévő szépségért, és igazán élni.

Úgy döntesz, nem hagyod, hogy a körülötted lévő emberek vezessenek, hanem inkább az intuíciódra hallgatsz, amikor fontos döntéseket kell hoznod, vagy nagyobb változtatásokat kell bevezetned.

2. Egyaránt látod az emberek jó és rossz oldalát

Nem hagyod, hogy a vonzalom, amit egy adott személy iránt érzel, elvakítsa az intuíciódat. Még ha meg is szeretsz valakit, tudod, hogy az illető nem tökéletes. Többé már senkit nem emelsz piedesztálra, mert tudod, hogy mindenkinek vannak hibái és gyenge pontjai. Senki sem tökéletes ezen a világon.

3. Nem feltételezed, hogy a világnak vége szakad, amikor neked szerelmi bánatod van

Ahelyett, hogy gyűlölnéd azt a személyt, aki megbántott téged, megérted, hogy ez a kapcsolat csak ideiglenesen volt része az életednek (nem szólt örökre); megtanította neked a leckét, amit meg kellett tanulnod, és most, hogy betöltötte a célját, engeded, hogy kilépjen az életedből.

Elég bölcs vagy ahhoz, hogy megértsd, hogy az élet többről szól, mint romantikus kapcsolatokról. Lehet, hogy most fáj, de nem fogod örökké érezni ezt a fájdalmat, és ezt te is pontosan tudod.

Elfogadod a folyamatot, amin keresztülmész, és továbblépsz, mert így gyógyítod meg a lelkedet és így fejlődsz érzelmileg.

4. Megtanultad, hogy fejezd ki a legintenzívebb érzelmeidet anélkül, hogy az felemésztené minden energiádat

Ahelyett, hogy kiabálnál, amikor feldühít valaki, vagy sírva fakadnál a konfrontáció első jelére, inkább úgy döntesz, nyugodtan, ésszerű módon fejezed ki a véleményedet és az érzéseidet.

Amíg a másik személy befogadó, tiszteletben tartja a személyes teredet, és meghallgat, képes vagy egészségesen és konstruktívan kifejezni az érzéseidet. A kommunikációs készségeid hihetetlenül sokat fejlődtek.

5. Már nem érdekel, mit mondanak a körülötted lévők

Végre megértetted, ki is vagy valójában. A múltban minden egyes apróság, amit mások gondoltak rólad, mélyen érintett.

Nem bírtad elviselni, ha valaki nem kedvelt téged. A legkisebb megjegyzés is komolyan befolyásolta az önbecsülésedet. De most már megértetted, hogy nem járhatsz mindenkinek a kedvében.

Már nem érdekel, mit mondanak a körülötted lévők, mert rájöttél, hogy a véleményük nem annyira rólad szól, sokkal inkább őket magukat jellemzi: a saját problémáikat, lelki állapotukat, érzelmeiket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek