Az intuíciós képesség azt a bennünk rejlő tudást jelenti, amelyet anélkül birtokolunk, hogy tudatában lennénk, de mégis kételkedés nélkül, biztosan támaszkodhatunk rá. Ez egy olyan fajta képesség, amely a múlt tapasztalataira és tudására épül, a tudattalan elme generálja.

Elgondolkodtál már valaha azon, hogy mennyire bízol a megérzéseidben? Vagy egyáltalán mit gondolsz magadról, egy intuitív személy vagy, vagy inkább szeretsz a logikai alapon bizonyított tényekre támaszkodni?

Az alábbi teszt segítségével megtudhatod, hogy mennyire hagyatkozol a megérzéseidre egy bizonyos döntéshelyzetben, mennyire vagy intuitív személy.

Nézd meg alaposan az alábbi képet, majd válaszolj arra a kérdésre, hogy mit láttál meg először rajta.

Citromból alkotott szökőkút

Sokszor vannak különleges megérzéseid, ha egy kicsit befelé figyelsz, tudni fogod, hogy mit kell tenni, még akkor is, ha inkább a logikus gondolkodást részesíted előnybe.

Az intuíció figyelmeztet, ha a környezeted negatívan vélekedik rólad, vagy manipulálni akarnak. Hamar megérzed a veszélyt, nagyon elővigyázatos vagy. Döntéseid általában impulzívak és furcsák, de igyekszel a belső hangra hallgatni, amely mindig megmutatja a helyes irányt.

Pohár bor

Analitikus gondolkodásod van, hajlamos vagy mindent túlelemezni, hogy kézben tartsd és irányítani tudd a helyzetet. A logikus és okos gondolkodást mindennél fontosabbnak tartod. Összegyűjtöd az adott tényeket és az információkat, és csak utána vonsz le következtetést. Nem túl fejlett az intuíciós képességed, ezért légy nagyon figyelmes, csak így tudod legyőzni az utadba kerülő akadályokat.

Pingvinek

Általában az analitikus éned kerekedik felül, de megpróbálsz figyelni a megérzéseidre is. Fontos számodra, hogy minden apró részletet figyelembe vegyél, mert attól félsz, hogy különben lemaradsz az igazán lényeges dolgokról. Olyan kis részletet is észreveszel, amit sokan figyelmen kívül hagynak, kifinomult, aprólékos ember vagy, sokan kérik ki a tanácsod. Segítőkész, de óvatos ember vagy, nem szívesen nyitod ki bárkinek a szíved.

Víz

Gyakran hozol spontán döntéseket, nem sokat gondolkozol, bízol a szerencsébe vagy a megérzéseidbe. Mégis szeretnéd elkerülni a hirtelen meglepetéseket, főleg akkor, ha valamit hirtelen kell eldönts, és nem tudsz előre mérlegelni. Mindig lassan és tudatosan döntesz, százszor megfontolod a dolgokat.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.