Lélektár5 egyszerű módszer, amellyel javíthatsz a karmádon!

5 egyszerű módszer, amellyel javíthatsz a karmádon!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha az emberek tudnák, hogy milyen fontos a karma, akkor mindenki azon igyekezne, hogy idejében elkezdjen annak javításán, jóvátételén dolgozni.

5 egyszerű módszer, amellyel javíthatsz a karmádon!
Fotó: Pixabay.com

A karma leegyszerűsítve a következőképpen működik: minél több negatív energiát bocsátasz ki magadból, annál több negatívum fog bekövetkezni az életedben, de természetesen ez fordítva is igaz, minél több pozitív energia van benned, annál több pozitívum fog veled történni.

Lássuk most, miként tudsz javítani a karmádon, íme 5 praktika!

1. Gyakorold a mindfulness technikát

Igyekezz minden nap találni 15 percet, amikor a lakás egyik csendes zugában elcsendesedsz, és az elmédet, a gondolataidat a pozitív dolgokra irányítod. Idézd fel, hogy milyen szépségét láttál, éreztél, tapasztaltál aznap, és örülj az élet minden kis csodájának.

2. Próbáld ki a meditációt

Ez a praktika jót tesz az elmédnek és a lelkednek is. A meditáció segít abban, hogy rátalálj a megvilágosodásra, hogy kedves legyél másokkal, ami segít abban, hogy a karmád megtisztuljon és feltöltődjön pozitív energiákkal, ami által az életed egyensúlyba kerül.

Ezt már olvastad? Harvard-i professzor: ez történik az emberi aggyal és testtel meditáció közben!

3. Mindig segíts a rászorulókon

Ha lehetőséged van, akkor segíts a rászorulókon, a bajbajutottakon, mert ezzel előidézheted, hogy a karmád pozitív energiákkal töltődjön fel, és ezeket az energiákat szétsugározza a környezetedbe. Mások segítsége, boldoggá tétele a legnagyobb pozitív energiát biztosítja a karmádnak. Ne foszd meg magad ettől.

4. Igyekezz őszinte lenni

Az őszinteség is nagyon sokat javíthat a karmádon. Ha nem mondasz igazat, hazudsz, és még emiatt van akit bajba is sodorsz, azzal nagyon sokat ártasz a karmádnak. Ne feledd, az igazsághoz mindenkinek joga van, ezért ha jót akarsz magadnak, a lelkednek, légy őszinte, és mondj igazat, ha nehezedre esik is.

Olvastad már ezt? A karma törvénye: olyat kívánj másnak, amit magadnak is szeretnél!

5. Találd meg az életcélod

Ha tudod, hogy mit szeretnél elérni, megvalósítani az életedben, akkor azzal már képes leszel javítani, pozitív energiákkal feltölteni a karmádat. Válassz olyan célt, ami valóban érdekel, ami valóban elégedettséggel tölt el.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek