Kuriózum4 egyszerű lépés, ami jobbá teszi a pénzhez fűződő viszonyodat!

4 egyszerű lépés, ami jobbá teszi a pénzhez fűződő viszonyodat!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Milyen érdekes, hogy az emberek többsége könnyebben tud beszélni az intim életéről, mint a pénzről. Pedig a pénz is az életünk része, és bizony szükség van rá, mert nélküle nehezebb lenne tanulni, magasabb életszínvonalat elérni.

4 egyszerű lépés, ami jobbá teszi a pénzhez fűződő viszonyodat!

Most következzen 4 egyszerű lépés, amely jobbá teszi a pénzhez fűződő kapcsolatodat.

1. Növeld az önbizalmad

Önbizalom, önbecsülés nélkül nem tudod megbecsülni a pénz értékét, és így képtelen leszel jó viszonyt kialakítani, fenntartani a bankókkal, anyagi javakkal.

2. Ne higgy az előítéleteknek, népi mondásoknak

Kérdőjelezd meg azt az állítást, hogy a pénz nem boldogít. Figyelj az érzéseidre, gondold át a dolgot alaposan, és utána fogalmazd meg a te álláspontodat, hogy a pénz tényleg nem boldogít, vagy sem. Mert vannak olyan életkörülmények, amikor is nagyon jól jön a pénz.

Bízz önmagadban, alakítsd ki a saját viszonyodat a pénzzel kapcsolatban.

3. Tanulj meg nemet mondani

Képzeld el, hogy keményen dolgoztál, és az évek során jelentős összeget sikerült megspórolnod, amiből például egy új autót szeretnél megvásárolni. Igen ám, de felbukkan egy rokon, aki igencsak eladósodott, és segítségért fordul hozzád. És mert nem szeretnéd megsérteni, ezért odaadod a kínkeservesen félretett pénzed neki. De mi lenne, ha nemet mondanál, vagy csak bizonyos feltételekkel adnál egy kisebb összeget? Az életben meg kell tanulni nemet mondani, mert másképp nem fogod jól érezni magad.

4. Tanulj meg a pénzzel bánni

A pénzügyeket lehet tanulni, lehet tanácsot kérni befektetőktől, szakértőktől, hogy például mennyit kell félretenni havonta, hogy nyugdíjas korodra jól élhess.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek