Kuriózum3 technika, amely segítségével megtisztíthatod az aurádat, és megvédheted magad az energiavámpíroktól!

3 technika, amely segítségével megtisztíthatod az aurádat, és megvédheted magad az energiavámpíroktól!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha olyan emberek vesznek körül, akik mellett nagyon fáradtnak és kimerültnek érzed magad, akkor itt az ideje, hogy megtanuld, hogyan biztosíthatsz védelmet az aurád számára!

1. Ne engedd, hogy leszívják a pozitív energiádat

Ha be tudod azonosítani, hogy melyek azok a dolgok vagy kik azok személyek, akik leszívják az energiádat, akkor itt az ideje, hogy tudatosan cselekedj, és megálljt parancsolj.

Például, ha tudod, hogy ha egy bizonyos személlyel találkozol, és utána mindig rosszul érzed magad, akkor csökkentsd a találkozási alkalmak számát. Ez a személy az energiádat használja fel a saját töltekezése céljából. Zárd össze az energiaáramköröd, ne engedd, hogy kiáramoljon az energiád.

Mit kell tenned?

Amikor olyan emberrel találkozol, aki úgy érzed, leszívja az energiádat, keresztezd a bokádat, vagy tedd karba a kezed. Ezáltal bezárhatod az energiaköröd, és nem tudják mások “lopni” az energiádat.

2. Lélegezz az orrodon keresztül

A friss levegő hiánya és a nem megfelelő légzés gyakran gyengíti az aurát. Ha tudatosan az orrodon keresztül lélegzel, akkor a levegő megszűrődik, és felmelegszik. Van egy olyan technika, amely az orrlégzés, vagy Szusumna néven ismert.

Tedd a domináns kezet az orrodra, a hüvelykujjadat tartsd az egyik oldalon, a másik ujjad az ellenkező oldalon. A nyelvedet nyomd a szájpadlásodnak. A hüvelykujjaddal zárd be az egyik orrlyukad, miközben 4-et lélegzel. Ezután zár le a másik ujjaddal a másik orrlyukadat, és tartsd vissza a lélegzeted, míg 16-ig számolsz magadban. Ezután engedd fel az ujjad, és lélegezz ki 8 számolásig.

3. Tisztítsd meg a körülötted lévő teret

Ezt a rituálét naponta el kell végezni az aura tisztántartása érdekében, főleg, ha sok emberrel kerülsz kapcsolatba.

Dőlj hátra és próbáld ki a Szusumna légzését. Ezután képzelj el a fejed felett 20 méterrel egy kis forgószél szerű tüzet, érezd át, hogy ez a kis örvény bejut a testedbe, és egészen lemegy a lábujjadig. Az óramutató járásával megegyező irányban forog, és közben a testben lévő összes negatív energiát elégeti, majd a talpadon keresztül távozik.

A körülöttünk lévő teret harangokkal, hangtálakkal vagy akár különböző keleti technikákkal is megtisztíthatjuk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek