Válassz egyet az alábbi képek közül, és megtudhatod, hol van igazából a lelki otthonod.

Ebből a tesztből megtudhatod, hogy hol van az a hely a világban, ahol megtalálhatod a lelki békéd. Válassz egy képet, és olvasd el, mit súg a szíved. Ne gondolkozz sokat, csak az intuíciódra hallgass.

1. Görögország

A lelki békédet Görögországban találod meg. Te egy olyan személy vagy, aki sokkal érettebb a koránál, kiegyensúlyozott, céltudatos, és harmonikus jellem vagy. Az akadályokat könnyen veszed az életben, született optimista vagy, mindig reménykedve tekintesz a jövő felé, nem szegi kedved semmi.

2. India

A te lelki otthonod Indiában található. Hihetetlen nagy szíved van, igen fontos számodra a szeretet, és a lelki közelség. Nem áll tőled távol sem a lelkiismeret-furdalás, sem a megbántottság érzése, hiszen aki őszintén kitárja a szívét, az megsérülhet néha.

3. Mexikó

A lelki otthonod Mexikóban található. Szereted az élet bohémabb pillanatait, nem rettensz vissza a kihívásoktól, viszont a monotonitást nagyon nehezen viseled. Mindig kell legyen valami újdonság az életedben.

4. Japán

A lelki otthonod Japánban van. Nagyon kíváncsi természetű, és kitartó vagy, a legnagyobb erényed a bátorság. Mindig készen állsz arra, hogy büszkén és hősiesen szembenézz bármilyen kihívással, amit az élet eléd tár.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.