KuriózumVálaszd ki a kedvenc mandaládat és tudd meg melyek az igazi értékeid!

Válaszd ki a kedvenc mandaládat és tudd meg melyek az igazi értékeid!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A mandalák olyan körök, amelyeket a buddhisták az Univerzum ábrázolásához használtak, így tanaikban a kozmosz mátrixainak tekintik őket.

A mandalákat úgy is fel lehet fogni, mint a világ egy bizonyos visszatükröződése egy adott személyből, így nincs is más dolgod, mint választani egyet az alábbi mandalák közül, és máris megtudhatod, hogy milyen jelentést tartogat számodra.

1. Nagylelkűség és erkölcs

Mindig próbálsz egyre jobb és jobb lenni így magasztos ambíciók vezérelnek. Az emberek számára kissé kemény dió vagy, mivel nehezen engeded közel magadhoz őket, de még ennél is nehezebben nyílsz meg saját magad előtt. Keményen dolgozol, de nem önös érdekek miatt, hanem azért, hogy a világ egy jobb hely legyen. Addig mersz szeretni, míg az nem fáj, de a fájó szerelem mellett is hosszú ideig képes vagy kitartani. Mindezek ellenére sajnos nagyon kevés ember ismeri el, a munkásságodat.

2. Vonzerő és igazságosság

Nagyon megbízható személy vagy, aki szeret másokon segíteni. Hiszel a becsületes munka erejében és könnyedén vállalsz felelősséget. Jó ember vagy, aki másokat is önbizalomra sarkall. Személyiséged megnyerő és mindig van valami érdekes történeted, amivel szórakoztatni tudod az embereket.

3. Nyitottság és meggondoltság

Igaz nagy gondolkodó vagy, aki szeret elmélyülni a saját ötletei és gondolatai között. Eléggé introvertált ember vagy, de akik jó ötlettel állnak elő, azok számára más arcodat mutatod. Mindig megpróbálsz helyesen cselekedni, még akkor is, ha a társadalom nagy rész nem ért a döntéseiddel egyet.

4. Bátorság és filozófia

Olyasvalaki vagy, akihez nem lehet egykönnyen hozzáférkőzni. Olykor kissé furcsán viselkedsz, amit a legtöbben félre is értenek, pedig számodra csupán a személyes tered védelme a fontos. A kreativitásodat még fejlesztened kell és mások tiszteletét is ki kell vívnod. Olyan ember vagy, aki egyszerre képes látni a világ sötét illetve világos oldalát is.

5. Bizalom és parancs

Nagyon független ember vagy, mottód az, hogy „csináld magad”. Csakis önmagadban bízol, és mindig tudod, merre kell menned. Az egyetlen dolog, amire szükséged lehet másoktól az az őszinteség. Számodra az igazság érték.

6. Nemesség és érzékenység

Könnyedén lépsz kapcsolatba az emberekkel. Sok barátod van és mindegyikük életét jobbá akarod tenni. Jó a közeledben lenni, mivel pozitív kisugárzásod van. Nem akarsz olyan lenni, mint a tucatemberek, egyediségre törekszel. Olykor hajlandó vagy olyanokat is szeretni, akik nem viszonozzák.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek