KuriózumVálaszd ki a kedvenc kártyád, és tudd meg, miről árulkodik a tudatalattid!

Válaszd ki a kedvenc kártyád, és tudd meg, miről árulkodik a tudatalattid!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Válaszd ki azt a kártyát, amelyik a legközelebb áll hozzád, próbálj a szíveddel, és ne az eszeddel gondolkozni.

Most olyan dolgokat tudhatsz meg magadról, amit eddig nem is sejtettél, csak mélyen a tudatalattid egyik zugában volt elásva.

1. Álmodozó és kalandkedvelő ember vagy

Kíváncsi, elemző és figyelmes személyiség vagy, életed egyik legfőbb törekvése a szabadság, de sokszor érzed úgy, hogy elárasztanak olyan elkötelezettségek vagy helyzetek, amelyek korlátoznak a kibontakozásban. Állandóan tele vagy kreatív ötletekkel, viszont impulzív személyiség vagy, és nehezen tudsz megfelelni a kötelezettségeidnek, állandóan változtatod a terveidet.

Próbáld egy kicsit jobban megszervezni a dolgokat, hallgass a szívedre, csillapítsd le az elméd. Ne feledd, jobb, ha egyszerre csak egyetlen feladaton dolgozol, ne vállalj túl sokat egyszerre. Gazdálkodj jól az energiáddal, és akkor csodálatos dolgokat érhetsz el az életben.

2. Kreatív és érzelmes személy vagy

Nagyon fontosak számodra a részletek, érzékeny, kreatív ember vagy. Fejlett az esztétikai érzéked, művészi hajlamokkal rendelkezel, nem áll tőled távol a festés, a zenélés, de szinte bármilyen kreatív alkotásban otthon érzed magad. Mások nagyon különleges és színes egyéniségnek tartanak, mivel egyedi stílussal rendelkezel, imádod a színes kiegészítőket, és a nem túl szokványos ruhákat.

Sokszor küzdesz hangulatingadozással, fontos, hogy tudatosítsd magadban, nem a külső tényezők határozzák meg az életed. Ne feledd, hogy a körülményeken túl, a boldogság vagy a szomorúság állapota a hozzáállásodtól függ. Minden nap emlékeztesd magad arra, hogy születésedtől fogva egy boldog ember vagy, tele kreatív energiákkal, aki csodálatos dolgokat képes elérni, amikor csak akarja.

3. Intenzív és optimista ember

Nagyon energikus, intenzív és optimista személy vagy, alapvetően a boldogság állapota jellemez. Természetesen te is szembesülsz szomorú dolgokkal az életben, de tisztában vagy vele, hogy optimizmussal és kitartással képes vagy megoldani minden nehéz helyzetet. Nem tudod elviselni az egyhangúságot, szükséged van az állandó kihívásra, a fejlődésre.

Aktív életmódot élsz, keveset pihensz, de néha neked is szükséged lenne egy-egy olyan időszakra, amikor kiiktatod a zavaró tényezőket, elvonulsz egy csendes helyre és feltöltődsz.

4. Romantikus és hűséges személy

Nagylelkű, nagyon kedves emberként ismernek, fontos számodra az őszinteség és a tisztelet. Állandóan egy ideális világról álmodozol, nagyon nagy az igazságérzeted, úgy gondolod, hogy mindenki megérdemli a jólétet, ezért gyakran karitatív célok mellett kötelezed el magad. Támogatod a szegényeket és a rászorulókat, probléma esetén mindig lehet az önzetlen segítségedre számítani.

Nagyon fontosak számodra a szeretteid és a családod, értük mindent megteszel, feltétel nélkül megbízhatnak benned. Ha valaki kihasznál, nehezen tudja visszaszerezni a bizalmadat, hosszú idő kell elteljen ahhoz, hogy feldolgozd a csalódást. Ne feledd, sokkal boldogabbá tesz egy szívből jövő jócselekedet, mintha csak kötelességből tennéd.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek