KuriózumVálasz egy mandalát és mi eláruljuk a személyiséged rejtett jegyeit

Válasz egy mandalát és mi eláruljuk a személyiséged rejtett jegyeit

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Számos olyan rejtett tulajdonságunk, személyiségjegyünk van, melyekről nem is tudunk, vagy csak bizonyos élethelyzetben szembesülünk velük. Ha jobban meg szeretnéd ismerni önmagad, végezd el az alábbi tesztet!

Válaszd ki az alábbi mandalák közül azt, amelyik a legközelebb áll a szívedhez (balról jobbra haladva számoztuk őket), és olvasd el, melyek a legjellemzőbb tulajdonságaid. Hallgass az intuíciódra, és akkor sokkal eredményesebb lesz a teszt!

1. Ha a legelső mandalát választottad, azt jelenti, hogy egy nagyon természetközeli személyiség vagy. Szívesen töltöd a szabadidőd a természetben, leginkább egy kertes házban érzed jól magad, távol a város zajától.

A természetben tudsz a legjobban kikapcsolódni, feltöltekezni pozitív energiával. Nagyon sok barátod van, de van köztük néhány olyan személy is, akik lelkileg igen közel állnak hozzád, tudod, hogy bármilyen helyzetben számíthatsz rájuk.

2. Minden esetben figyelsz a részletekre, a felületesség és a kapkodás távol áll tőled. Megértő és segítőkész vagy, könnyen átérzed bárkinek a problémáját.

Hamar rá tudsz hangolódni bárkinek a lelkivilágára, még akkor is, ha az illető nem mond semmit, hogy mi zajlik le éppen benne. Első látásra fel tudod mérni, hogy valaki pozitív vagy negatív energiával rendelkezik.

Feltétel nélkül tudod szeretni azokat, akik befogadóak, nincsenek elvárásaid.

3. Egy igazán lelki beállítottságú személy vagy, sokkal figyelmesebb vagy, mint az emberek nagyrésze.

Hamar ráérzel arra, ha valaki lelki problémákkal küzd, és segítséget nyújtasz számára. Bármilyen segítő szakmában könnyen megállod a helyed, így akár orvos, pszichológus, tréner, mentor, lelkivezető is lehetsz.

A kezedben a lehetőség, hogy jobbá varázsold a világot.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek