Az általad kiválasztott álarc elárulja, hogy milyen lelki támaszra van szükséged!

Az Univerzumban jelen vannak a lelki támogatók, akik folyamatosan azon dolgoznak, hogy neked jobban alakuljanak a dolgaid. Vess egy pillantást az alábbi 3 álarcra, válassz ki egyet közülük, és az ahhoz tartozó leírásból kiderül, hogy milyen problémát kell leküzdenek, így annak megfelelően lesz szükséged arra a bizonyos lelki támogatóra.

Első álarc: félelem, önbizalomhiány

Mindig küzdesz azért, hogy előrébb juss, de valam miatt ez szinte sosem sikerül. Olyan lelki támogatóra lesz szükséged, aki segít helyreállítani az önbizalmadat. A lényeg az, hogy megszabadulj a félelmeidtől, hogy végre fellélegezhess, és azokkal a dolgokkal tudj foglalkozni, amelyek igazán érdekelnek. Ígérd meg magadnak, hogy megteszel mindent, hogy jobban érezd magad a bőrödben. Ha ez sikerül, hamarosan találkozni fogsz a lelki támogatóddal is.

Második álarc: önazonosság, magabiztosság

Kényelmetlenül érzed magad, mikor rád irányul a figyelem? Ha igen a válasz, akkor ez valószínűleg azért van, mert nem minden esetben tudod azt, hogy ki vagy valójában, és melyek a céljaid. Ebben segíthet a lelki támogatód, aki rávezet arra, hogy miként tudsz közelebb kerülni önmagadhoz, a vágyaidhoz.

Hajlamos vagy a megfelelési kényszerre, mert úgy gondolod, hogy csak akkor ismernek el igazán, ha teljesíted az elvárásokat, és ezért képes vagy a saját személyiségednek is ellent mondani. Ne tedd ezt, légy erős, és határozott, alakítsd ki a saját, önazonos világszemléletedet.

Harmadik álarc: félelem az elengedéstől, a változástól

Gyakran előfordul, hogy képes vagy rossz párkapcsolatban, munkaviszonyban maradni, csak mert nem szereted, ha megváltoznak körülötted a dolgok. Jellemző lehet rád a társfüggőség is, mert gyakran kerülsz abba a csapdába, hogy képtelen vagy nemet mondani, ami viszont sok nehézséget okoz.

A lelki támogatod abban tud segíteni, hogy megtapasztald az újdonság, a változás nyújtotta pozitív energiákat. Nem szabad félned az új helyzetektől, mert az élet a folyamatos megújulásról szól.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.