KuriózumVálassz ki egyet az alábbi álarcok közül és derítsd ki, hogy milyen...

Válassz ki egyet az alábbi álarcok közül és derítsd ki, hogy milyen lelki támogatóra van szükséged!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az általad kiválasztott álarc elárulja, hogy milyen lelki támaszra van szükséged!

Az Univerzumban jelen vannak a lelki támogatók, akik folyamatosan azon dolgoznak, hogy neked jobban alakuljanak a dolgaid. Vess egy pillantást az alábbi 3 álarcra, válassz ki egyet közülük, és az ahhoz tartozó leírásból kiderül, hogy milyen problémát kell leküzdenek, így annak megfelelően lesz szükséged arra a bizonyos lelki támogatóra.

Első álarc: félelem, önbizalomhiány

Mindig küzdesz azért, hogy előrébb juss, de valam miatt ez szinte sosem sikerül. Olyan lelki támogatóra lesz szükséged, aki segít helyreállítani az önbizalmadat. A lényeg az, hogy megszabadulj a félelmeidtől, hogy végre fellélegezhess, és azokkal a dolgokkal tudj foglalkozni, amelyek igazán érdekelnek. Ígérd meg magadnak, hogy megteszel mindent, hogy jobban érezd magad a bőrödben. Ha ez sikerül, hamarosan találkozni fogsz a lelki támogatóddal is.

Második álarc: önazonosság, magabiztosság

Kényelmetlenül érzed magad, mikor rád irányul a figyelem? Ha igen a válasz, akkor ez valószínűleg azért van, mert nem minden esetben tudod azt, hogy ki vagy valójában, és melyek a céljaid. Ebben segíthet a lelki támogatód, aki rávezet arra, hogy miként tudsz közelebb kerülni önmagadhoz, a vágyaidhoz.

Hajlamos vagy a megfelelési kényszerre, mert úgy gondolod, hogy csak akkor ismernek el igazán, ha teljesíted az elvárásokat, és ezért képes vagy a saját személyiségednek is ellent mondani. Ne tedd ezt, légy erős, és határozott, alakítsd ki a saját, önazonos világszemléletedet.

Harmadik álarc: félelem az elengedéstől, a változástól

Gyakran előfordul, hogy képes vagy rossz párkapcsolatban, munkaviszonyban maradni, csak mert nem szereted, ha megváltoznak körülötted a dolgok. Jellemző lehet rád a társfüggőség is, mert gyakran kerülsz abba a csapdába, hogy képtelen vagy nemet mondani, ami viszont sok nehézséget okoz.

A lelki támogatod abban tud segíteni, hogy megtapasztald az újdonság, a változás nyújtotta pozitív energiákat. Nem szabad félned az új helyzetektől, mert az élet a folyamatos megújulásról szól.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek