KuriózumVálassz egyet az Ősi Napok közül, ha kíváncsi vagy milyen heti tanácsokkal...

Válassz egyet az Ősi Napok közül, ha kíváncsi vagy milyen heti tanácsokkal lát el az Univerzum!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Válassz egyet az Ősi Napok közül, hogy megtudhasd milyen heti tanácsokkal lát el az Univerzum!

Ha az első Napot választottad

Étkezz egészségesen és fogyassz minél több folyadékot, hogy szellemileg is a toppon legyél, és teljes mértékben az előtted álló feladatokra tudj koncentrálni. Most egy olyan időszakban vagy, amikor pontosan tisztában kell lenned azzal, hogy mit akarsz, és azt hogyan is szeretnéd megvalósítani, mert az Univerzum csak akkor lesz segítségedre, ha pontos terveid vannak. Hidd el, hogy az erő benned rejtőzik ahhoz, hogy bármit megvalósíts.

Ha már régóta tervezgetsz valamit meglépni, akkor most itt az idő: tedd félre aggályaidat és kételyeidet, és bátran vágj bele, mert az Angyalok támogatni fognak. Ha apró lépésekben is, de kezd el építgetni az álmaidat, mert az út során is sok örömben lesz részed, nem csak a cél elérésekor!

Ha a második Napot választottad

Sokszor érezheted úgy, hogy párhuzamos utakon jársz a lelked céljaival. Ha ezt a Napot választottad, akkor emlékeztetni szeretnélek, hogy ne aggódj, mert jó úton jársz, még ha nem is tűnik úgy. A legjobb, amit most tehetsz, hogy szorosabbra fűzöd kapcsolatodat a spirituális lényeddel: csendesedj el, és látni fogod, hogy a pozitív energiák ott lebegnek körülötted, mert az Univerzum sosem hagy segítség nélkül, és mindig a megfelelő irányba terel.

Itt az idő, hogy szépen, lassan elindulj, ám előbb gyűjts össze minden olyan forrást, amelyből majd táplálkozni tudsz az utadon. Kérdezd meg Uriel Arkangyalt, hogy hol lelhetsz rá arra a tudásra, ami nélkülözhetetlen lesz a fejlődésed során. Most minden döntésednek és választásodnak óriási súlya van, ezért is fontos, hogy jól informált légy, mielőtt cselekednél!

Ha a harmadik napot választottad

Itt az ideje annak, hogy teljes mértékben megtanulj koncentrálni! Érthető, hogy az életed izgalmas részletei könnyen elvonják a figyelmedet, de ezt most nem engedheted meg! Prioritási sorrendet kell felállíts arra vonatkozólag, hogy mire pazarolod a figyelmed. És arra is oda kell figyelnek, hogy olyan emberekkel vedd körül magad, akik támogatnak az előre haladásban. Most te magad leszel a kulcsfigura a sorsod alakításában, ezért is fontos, hogy minden a helyén legyen körülötted.

Első lépésként a családod viszonyait kell elrendezned, mert olyan helyzetek is adódhatnak, amikor az ők segítségük, támogatásuk, és szeretetük nélkül nem tudsz továbblépni. Ám ez könnyű lesz, mert mindenki partnerként fog részt venni a bonyodalmak megoldásában.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek