A Tarot kártya orákulumként is használható az önismeret elősegítése érdekében, irányt mutat, segítségedre lehet abban, hogy mindig a lehető legjobb utat válaszd.

Válassz egyet az alábbi kártyalapok közül, és megtudhatod, hogy milyen kihívásokra számíthatsz a szerelemben a közeljövőben.

1. Kardok királynője

A kártya kulcsszavai a boldogság, a szenvedély és az érdeklődés.

Egy bizonyos személy igen komoly érdeklődést mutat irántad, és egyáltalán nem titkolja. Ha kölcsönös a vonzalom, könnyen egymásra hangolódtok, viszont, ha párkapcsolatban élsz, akkor komoly döntés előtt állsz. Ha úgy döntesz, hogy a párod a legfontosabb a világon, töltsetek minél több időt együtt, beszélgessetek, vegyetek részt olyan tevékenységekben, amely mindkettőtök érdeklődését felkelti. Fedezzetek fel új dolgokat, a lényeg mindenekelőtt a szenvedély fenntartása.

Ha egyedülálló vagy, vegyél bátorságot, és nyisd meg a szíved. Vigyázz, hogy ne vonzzál az életedbe olyan embert, aki csak birtokolni szeretne. A kártya ábrázolásában a trónon ülő királynő, egyik kezében pálcát tart, a másikban napraforgót. A napraforgó lehetőséget ad arra, hogy megismerd a nagy “Ő”-t.

2. Diadalszekér

Ez a kártyalap egy fiatal királyt ábrázol egy hintóban, a „cselekvés” és a „birtokbavétel”, a szenvedélyes szerelem jelképe.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor tudd, hogy a párod nagyon szeret, és maximálisan akarja a hosszútávú kapcsolatot, számára te vagy az igazi. A szerelmed mély és intenzív, állítsd fel azonban az életedben a fontossági sorrendet, ne vessz el a szerelemben.

Ha egyedülálló vagy, a sors egy különleges embert állít az utadba. Hogyha már van egy kiszemelt személy, akihez eddig nem mertél közeledni, most engedd szabadon az érzelmeidet, és hallgass a szívedre. Ragadj meg minden alkalmat, mutasd ki az érzéseidet annak, a különleges személynek, aki nagyon fontos számodra!

3. Kardok királya

Ez a kártya a tekintélyt, a hatalmat és a türelmet szimbolizálja, és felhívja a figyelmet, hogy itt az ideje a felelősségvállalásnak a párkapcsolatban! Egy gondolkodó ember ül a trónon, koronát és kardot tart a kezében, ez a kártyalap egy olyan bölcs embert képvisel, aki elkötelezetten kitart a céljai mellett.

Ha már egy ideje párkapcsolatban élsz, akkor úgy tűnik, hogy te vagy a “vezetői pozícióban”, minden a kívánságod szerint történik. Légy egy kicsit figyelmesebb, és ne legyenek túl nagy igényeid, gondolj arra is, hogy vajon a partnered mit szeretne. A kommunikáció hiánya nem tesz jót a kapcsolatnak.

Ha egyedülálló vagy, akkor most nagy az esélye annak, hogy megismerkedsz a nagy Ő-vel, fontos, hogy mindig tiszta lapokkal játssz.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.