KuriózumVálassz egyet a törzsi maszkok közül, olyant fogsz olvasni, amire nem is...

Válassz egyet a törzsi maszkok közül, olyant fogsz olvasni, amire nem is számítottál

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Miért választjuk azokat a dolgokat, amiket választunk? Mit árul el a döntésünk a személyiségünkről? Nos, válassz egy maszkot és derítsd ki!

Válassz egyet a törzsi maszkok közül, olyant fogsz olvasni, amire nem is számítottál

1. A beszélő maszk

Ha ezt a maszkot választottad, akkor könnyedén képes vagy kifejezni önmagadat és gondolataidat. Tulajdonképpen bármilyen helyzetbe kerülsz, a szavaid legjobb fegyvereddé válhatnak. Ellenfeleidet puszta szavaiddal képes vagy legyőzni, így a kisujjadat sem kell mozdítsd. De ez nem feltétlen azt jelenti, hogy nyersen fogalmazol, sőt, gondosan megválogatod minden egyes szavadat, mielőtt az elhagyná a szádat. Légy tudatában, hogy szavaiddal ölhetsz, de akár gyógyíthatsz is.

2. A nevető maszk

Ha választásod erre a maszkra esett, akkor tipikusan az a személy vagy, aki imádja jól érezni magát, függetlenül attól, hogy mások mit gondolnak róla. A szórakozásért élsz, hiszen bármilyen körülmények között is képes vagy nevetni. A pillanatnak élsz, és próbálod minél jobban kihasználni a jelent. Az egyik legjobb tulajdonságod az, hogy hihetetlen humorérzékkel bírsz, ami magas intelligenciával is párosul. Érted és szereted is a vicceket, így bármikor felderítheted valaki napját.

3. A mérges maszk

Ha a mérges maszkot választottad, akkor mélyen belül létezik egy sötét oldalad is. Ez a mélyen lappangó negativitás ha olykor a felszínre tör, akkor kő kövön nem marad. Viszont ez nem azt jelenti, hogy nem tudnád irányítani a dühödet, nem, szó sincs erről. Általában nyugodt és higgadt vagy, viszont nem vagy képes tolerálni, ha provokálnak, vagy ha felbosszantanak. Olyas fajta ember vagy, akivel nem érdemes ujjat húzni.

4. A szótlan maszk

Ha választásod a szótlan maszkra esett, akkor a legtöbb ember csendes megfigyelőként ismer. Hihetetlen erő lakozik benned, sokkal több, mint amennyinek a tudatában vagy, viszont ezt a benned rejlő erőt bölcsen kezeled, hiszen alázatos és kedves vagy. Legszívesebben csak a közeli barátaiddal szereted tartani a kapcsolatot, hiszen velük érted meg magad igazán, mert ők úgy szeretnek, ahogyan vagy és nem akarnak semmit megváltoztatni benned.

5. A harcos maszk

A harcos maszk harcos lelket feltételez. Azon ritka emberek közé tartozol, akik a végsőkig kitartanak és nem adják fel. Mindig 100%-ot próbálsz nyújtani, és mindig túl akarod teljesíteni a rád bízott feladatokat. Magányos farkasként vívod meg csatáidat, és még olyankor is képes vagy mosolyogni, amikor legbelül összetörtél.

6. A papi maszk

A papi maszk kimagasló intuitív képességet feltételez rólad. Kiválóan olvasol az emberek gondolataiban, és képes vagy az ő szemszögükből áttekinteni a helyzetet. Nagyfokú empátiával rendelkezel, így mindig van mindenkihez egy-két jó szavad. Könnyedén átérzed mások helyzetét, ezért tanácsaid aranyat érnek. Olyas fajta személy vagy, akiért a barátai akármikor tűzbe tennék a kezüket.

7. A gyógyító maszk

Ha ezt a maszkot választottad, akkor neked bizony aranyból van a szíved. Kedvesnek, nagylelkűnek és segítőkésznek születtél. Olyan mély együttérzés lakozik benned, ami ritkaság számba megy. A legjobb dolog a személyiségedben az, hogy mindezen tetteidért nem vársz cserébe semmit. Azért segítesz, mert látod, hogy a másiknak szüksége van erre, és tudod, hogy milyen szörnyű érzés lehet, ha nem számíthatsz senkire.

8. Az uralkodó maszk

Ha erre a maszkra esett a választásod, akkor uralkodásra születtél. A vezetők mind azért dolgoznak, hogy valamit megváltoztassanak, és ez a képesség benned is megvan. Minden tetted egyfajta példaként szolgál a körülötted lévőknek. Céljaidért hajlandó vagy másokkal együttműködni, hiszen tudod, hogy így hatékonyabban haladhatsz előre. Beosztottjaid felnéznek rád, és igazságos vezetőként könyvelnek el.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek