KuriózumVálassz egyet a tavaszi holdak közül, és megtudod, mit tartogat számodra az...

Válassz egyet a tavaszi holdak közül, és megtudod, mit tartogat számodra az Univerzum

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Válaszd ki az alábbi fotók közül, amelyről úgy érzed, hogy legjobban jellemzi most az életed.

Fedezd fel, hogy ki is vagy valójában, és mit tartogat az Univerzum számodra ezen a csodálatos tavaszon.

Ha az első képet választottad, életed gyökeresen megváltozik!

Készen állsz az eddigi legszebb időszakra? A következő hónapok igazán különlegesek lesznek számodra, az univerzum kezdi megmutatni, hogy mik is a terveid veled. Egy nehéz, de érzelmileg feltöltődött, néha fájdalmas időszak után hihetetlen dolgok fognak történni veled. Végül meg fogod érteni, miért kellett olyan sok nehézségen átmenned: fontos életleckéket kellett megtanulj ahhoz, hogy a lehető legjobbat hozhasd ki önmagadból.

Ezt a mantrát használd a következő hónapokban

Tele vagyok inspirációval és kreativitással, az energia csak úgy áramlik bennem. Minden kívánságom teljesül, minden álmom valóra válik. Kreatív lényem segít abban, hogy vágyaim teljesüljenek.

Ha a második képet választottad, különleges érzelmi meglepetésekre számíthatsz!

Érzelmileg pontosan ott tartasz, ahol lenned kell, sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagy, mint eddig valaha. Boldog vagy, hiszen végre megtaláltad a lelki társad, akivel az apró félreértéseket is könnyen megoldjátok. Elfogadod magad olyannak, amilyen vagy, és feltétel nélkül szereted önmagad.

Ha egyedülálló vagy, ne aggódj, hiszen idén tavasszal az Univerzum segítségével meg fogsz ismerni egy különleges embert, aki valósággal felforgatja az életed, és végre sikerül lebontanod a falakat, amit eddig a szíved köré építettél.

Ezt a mantrát használd a következő hónapokban

Kinyitom a szívem, hogy a csodálatos dolgok beáramolhassanak az életembe. Hálásan elfogadom mindazt a szeretetet és bőséget, amelyet az Univerzum tartogat számomra.

Ha a harmadik képet választottad, itt az idő, hogy kilépj a komfortzónádból!

Kockáztass, kövesd az álmaid, valósítsd meg, amit elterveztél. Bízz önmagadban maximálisan, és mindennél jobban küzdj azért, amit el szeretnél érni. Csak kis lépésekben, megfontoltan haladj előre, hidd el, hogy jó úton vagy. Bármilyen nehéz is, ne add fel, az Univerzum támogatni fog mindenben.

Hamarosan nagy változás következik az életedben, fontos döntések előtt hallgass mindig a megérzéseidre. Ne engedd, hogy a körülötted lévő emberek befolyásoljanak, vagy letérítsenek az utadról. A szíved tudja legjobban, mire van szükséged ahhoz, hogy boldog légy.

Ezt a mantrát használd a következő hónapokban

Bízom az Univerzumban. A lehető legjobb helyen vagyok, a most a megfelelő idő arra, hogy elfogadjam azokat a csodálatos lehetőségeket, amelyeket a magasabb erő tartogat számomra. Engedem, hogy a lelkem vezessen azon az úton, amelyet meg kell tennem.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek