KuriózumVálassz egy tollút, és olyan rejtett jellemvonásaidra derülhet fény, amire soha nem...

Válassz egy tollút, és olyan rejtett jellemvonásaidra derülhet fény, amire soha nem gondoltál volna!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Életünk során sokat változunk, azonban vannak olyan alapvető jellemvonások, melyeket mindig megőrzünk, ezektől leszünk egyediek és különlegesek.

Válassz egy tollút, és olyan rejtett jellemvonásaidra derülhet fény, amire soha nem gondoltál volna!

Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb tollút, és olvasd el, hogy milyen ember is vagy valójában!

1. A legfontosabb számodra a nyugalom, és a harmónia. Akkor érzed jól magad, ha rátalálsz a belső békédre, de ezzel egyidőben a körülötted lévő világ is békés és csendes. Segítőkész vagy, rád mindig lehet számítani. Vannak, akik lelkileg kissé gyengének tartanak, de az igaz barátaid nagyra értékelnek, és minden pillanatot imádnak veled tölteni.

2. Az egész életed a perfekcionizmusról szól, felelősségteljesen teszed a dolgod, semmilyen feladattól nem hátrálsz vissza, de van, amikor túlzásokba esel a megfelelési kényszered következtében. Néha zavar, hogy barátaid nem törekednek mindig a tökéletességre, maximalizmusra, ezért sok időt töltesz egyedül, magányosan, hiszen csak így tudsz a legjobban feltöltődni.

3. Erős akarattal rendelkezel, egy igen független személyiség vagy. Mindig követed az álmaid, nem nagyon befolyásol az, hogy másoknak mi a véleménye, a saját utadat járod inkább. Ha vannak is az életedben kudarcok, soha nem adod át magad a szomorúságnak, gyorsan összekapod magad, és indulsz tovább.

Vannak, akik ridegnek és elszigeteltnek látnak, és valójában tényleg csak akik igazán közel állnak hozzád, azoknak nyílsz meg

4. Bölcs, figyelmes személyiség vagy, nagyon könnyen megérted és elsajátítod a dolgokat. Igen erős személyiséggel rendelkezel, könnyen lehetsz vezető, hiszen minden tulajdonságod megvan hozzá. Nagyok az elvárásaid másokkal szemben, de ezzel párhuzamosan azt is megérted, hogy senki sem lehet tökéletes.

Teljes mértékben élvezni tudod az életet, hiszen tisztában vagy vele, hogy minden pillanat úgy szép, ahogy van.

5. Igen gazdag a fantáziád, kreatív és érzékeny személyiség vagy. A benned lakó kétségek azonban gyakran visszatartanak attól, hogy megmutasd a világnak az értékeid.

Próbáld meg legyőzni a félelmeid, és tárd fel a benned lakó pozitív alkotó energiát.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek