Különleges üzenet a lelkednek! Válassz egy tollat!

A Lélek az a legmagasabb tudati állapot, amely mindig kommunikál velünk, csupán meg kell tanulnunk meghallani a szavát. Válassz ki egy tollat, kapcsolódj a belső lényedhez, és mindig tudni fogod, hogy mit kell tenned!

1. toll

A lelked most felfedi előtted a legnagyobb félelmeidet, így közelebb kerülsz a gyógyuláshoz, és megérted, hogy mi miért történik az életedben. A félelmek megbénítanak, összekuszálják az érzelmeidet és a gondolataidat, akadályoznak a fejlődésben.

Meg kell értened, hogy a félelmeket te magad táplálod és tartod életben, ha elfogadod, és megérted őket, akkor könnyen meg tudsz szabadulni a korlátoktól.

Add fel a félelmeidet, és akkor öröm és remény költözik a szívedbe!

2. toll

Ne engedd, hogy mások befolyásolják az érzéseid és az életed. Figyelj azonban egy kicsit arra is, hogy te mennyire szólsz bele mások cselekedeteibe, életébe. Ösztönösen mindig a szenvedő ember segítségére sietünk, azonban meg kell értened, hogy senki helyett nem oldhatod meg a problémáit.

A balszerencse és csalódás mindenki életéhez hozzátartozik, hiszen ezek a tapasztalatok szükségesek a fejlődéshez. Minden ember meg kell hozza a saját döntéseit, és hagyni kell, hogy élje a világát a saját felfogása szerint.

3. toll

Fontos, hogy ne felejtsd el: minden ember egyedi és kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, a lényeg pedig az, hogy meg kell tanulni minden tulajdonságot jóra használni, és elfogadni azt is, amivel nem annyira szimpatikus.

Például, ha tudod, hogy makacs vagy, próbáld meg alkalmazni ezt a tulajdonságodat az élet olyan területén, ahol akaraterőre és belső erőre van szükség a továbblépéshez! Használd fel okosan minden tulajdonságodat, hisz nem hiába kaptad őket!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.