KuriózumVálassz egy tárgyat a képről, és tudd meg, mire van a legnagyobb...

Válassz egy tárgyat a képről, és tudd meg, mire van a legnagyobb szükséged érzelmileg ebben a pillanatban

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Van, hogy nem egészen értjük, mit is érzünk, talán azért, mert túlságosan lefoglal minket a mindennapi mókuskerék, és nem marad időnk arra, hogy önmagunkkal és az érzéseinkkel foglalkozzunk.

Ahogy egyre többet tudunk meg önmagunkról és az életről, a prioritásaink is megváltoznak, és jobban oda kell figyelnünk a gondolatainkra, érzéseinkre is.

De nem mindig tudjuk helyesen beazonosítani az érzelmi szükségleteinket, mert nem mindenki tanult kellő önismeretet, így végül rossz döntéseket hozunk, amelyek nem a megérdemelt siker és boldogság felé vezetnek bennünket.

Éppen ezért most mutatunk egy rendkívül egyszerű tesztet. Ha úgy érzed, pillanatnyilag nem tudod, mit kellene tenned az érzelmi egészségedért, ez a teszt segíthet.

Csak vess egy pillantást a képre, és válassz ki egyet a képen látható dolgok közül.

Ezután talán jobban megérted majd önmagadat és azt az érzelmi állapotot, amiben jelenleg vagy.

Ez a teszt megadhatja neked azt a választ, amelyre szükséged van, hogy jobban gondját viselhesd magadnak, és beléphess egy új, sokkal jobb és boldogabb életszakaszba.

Ahhoz, hogy megtaláld ezt a választ, nézd meg a képet, és válaszd ki azt a részletet, ami a leginkább megragadta a figyelmedet, majd olvass tovább, hogy megtudd, mit jelenthet ez.

A képen látható szobában szétszórt tárgyak sorrendben a következők: gyertya, kutya, lánc, csengő, kalap, korlát, növény, szemüveg, esernyő, óra, lépcső, sál, kardok, TV és farönk.

Válassz egyet ezek közül, és tudd meg, mi a legfőbb érzelmi igényed ebben a pillanatban.

Sikerült választani? Akkor lássuk az eredményeket. Ha az általad választott tárgy:

A gyertya

Pillanatnyilag elveszettnek érzed magadat, és most az a legfontosabb, hogy újra kapcsolatot teremts önmagaddal, és megtaláld a helyes utat. Minden olyan tevékenység, ami támogatja az önismeretet, valamint a képzett szakemberek segítsége most elengedhetetlen a számodra.

A kutya

Úgy érzed, eljutottál egy olyan szakaszba az életedben, amikor szükséged van valakire, aki melletted van, akivel megoszthatod az életedet, és akivel biztosíthatod, hogy hátrahagysz magad után valami örökséget. Lásd el a lelki sebeidet, és engedd meg magadnak, hogy megismerkedj azzal a személlyel, aki segíthet az újrakezdésben.

A lánc

Úgy érzed, hogy valaki negatív módon az irányítása alatt tart, és ez megakadályoz a koncentrálásban és a tervezésben. Most lehet itt az ideje, hogy megszabadulj ettől a befolyástól, és elkezdj önállóan élni.

A csengő

Az a típus vagy, aki szeret a figyelem középpontjában lenni, de az utóbbi időben úgy érzed, az emberek már nem törődnek veled, ez pedig dühössé és csalódottá tehet. De az igazi életműved az lehet, hogy megtanulsz arra összpontosítani, hogy valóban élvezd az életedet, ahelyett, hogy mások csodálatát próbálnád kivívni.

A kalap

Befelé forduló, önelemező ember vagy, aki nem szeret kérkedni, és ez teljesen normális is, de olyan intenzíven elzárkózol a világ elől, hogy az már akadályoz abban, hogy valóban megmutasd a környezetednek, ki is vagy valójában, és ezért számos lehetőséget mulasztasz el a boldogságra. Itt az ideje fontolóra venni az alkalmazkodást a saját magad érdekében.

A korlát

Nagy problémával kell megküzdened, és bizonytalan vagy, ezért amit most igazán szeretnél, az egy hűséges társ, aki melletted van, bármi történjen is. Itt az ideje, hogy jobban megnyílj a körülötted lévő emberek előtt.

A növény

Extrovertált és kommunikatív vagy, és szereted élvezni az életet. Sok munkatársad, ismerősöd van, de az utóbbi időben bonyolult időszakot éltél át, és azt tapasztaltad, hogy sok ember távozott az életedből, ezért magányosnak érzed magadat. Ez lehet a tökéletes alkalom arra, hogy felismerd az igazi barátságokat, és megtanuld értékelni azokat.

A szemüveg

Szemet hunysz az élet bonyolult igazságai felett, mert nem akarsz továbbra is csalódottan és szomorúan élni. Foglalkozz azokkal a dolgokkal, amikre muszáj figyelmet fordítanod, és találd meg a módját, hogy az elméd és a szíved mindig erős maradjon.

Az esernyő

Az utóbbi idők eseményei legyengítettek, és szeretnéd, ha valaki védelmezne téged, de nehezedre esik beszélni erről, ezért mindig egyedül maradsz. Nyílj meg jobban azok előtt, akikben megbízol, és csodálatos barátságra lelhetsz.

Az óra

Félsz az időtől. Boldognak érzed magadat, elégedett vagy a jelenlegi életeddel, és attól félsz, hogy az idő minden jó dolgot elvesz tőled, ezért megpróbálsz mindent irányítani. Élvezd a jelent, és ne aggódj annyit a jövő miatt, úgysem leszel képes irányítani azt.

A lépcső

Úgy érzed, a hanyatlás időszakában vagy, és elveszíted mindazokat a dolgokat és érzéseket, amelyek valaha sikeressé tettek. Ahhoz, hogy újra felfedezd a boldogságot, arra lehet szükséged, hogy helyrehozd a saját belső énedhez fűződő kapcsolatodat.

A sál

Nagy hidegséget érzel mélyen legbelül, ezért szeretetre és gondokoskodásra van szükséged. Még ha meg is sérültél a múltban, engedd, hogy a szeretet újra belépjen az életedbe, mert mindig ez lesz a gyógyír minden problémádra.

A kardok

Kissé udvariatlan és agresszív tudsz lenni az emberekkel, így gyakran maradsz egyedül. Szükséged van egy igazi barátra, de ehhez le kell mondanod bizonyos viselkedési formákról, empatikusabbá és tisztelettudóbbá kell válnod.

A TV

Elégedetlen vagy a jelenlegi életeddel, és a leginkább arra van szükséged, hogy újra megtaláld a boldogságot. Gondolkodj el azon, melyek azok a dolgok, amik nem tesznek boldoggá, hozd meg a szükséges változásokat a mindennapi életedben, és meglátod, apránként megváltoznak a dolgok, és újra közelebb kerülsz a céljaidhoz.

A farönk

Jelen pillanatban nem találsz inspirációt a továbblépéshez, és leginkább egy olyan tapasztalatra vágysz, ami ismét reménnyel és örömmel töltene el. Figyeld meg jobban a téged körülvevő világot, keress olyan embereket és kalandokat, amelyek boldoggá tesznek. Építs új kapcsolatokat, és lépj ki a komfortzónádból, meglátod, jót fog tenni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek