KuriózumVálassz egy szimbólumot, ha tudni szeretnéd, hogy mi a lelki vezetőd tanácsa...

Válassz egy szimbólumot, ha tudni szeretnéd, hogy mi a lelki vezetőd tanácsa számodra

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Válassz egyet az alábbi szimbólumok közül, és megtudhatod, merre irányítja az utadat a lelki vezetőd!

Életed során, ha jól figyeltél, egészen biztosan találkoztál már egy, vagy akár több olyan személlyel is, akit akár lelki vezetődnek is mondhatnál. Ő az aki rámutat a helyes útra, és finoman egyengeti az életed. Olyan jeleket és üzeneteket kaphatsz tőle, melyek segítenek, hogy követni tudd az Univerzum által kijelölt utat!

Válassz egyet az alábbi szimbólumok közül, és megtudhatod, hogy mit tanácsolna most a lelki vezetőd.

1. Szükséged van egy kis napfényre, és D-vitaminra, hiszen túl sok időt töltöttél mostanában zárt térben. Irány ki a levegőre, a napsütésre, mert különben az egészséged fogja megbánni. A lelkednek és a testednek is szüksége van most a természet közelségére.

A következő hetekben naponta legalább 20 percet tölts a szabadban, sétálj, jógázz, meditálj, ölelgess fákat, vagy egyszerűen csak ülj a napon, és lélegezz mélyeket. A friss levegő elűzi a lelki kétségeidet, megújít, és az egész tested megtelik energiával.

2. Ne félj vállalni a gondolataidat és a személyiséged. Bátran mondd ki “ilyen vagyok, ez vagyok én, ezt szeretem, vagy épp ezt nem szeretem”. Csak azért, mert nem olyan vagy, mint a többiek, különleges látásmóddal szemléled a világot, még nem kell állandó görcsök között élned.

Fogadd el magad, nyugodj meg, és szeresd minden gondolatodat, cselekedeted. Kövesd a belső hangot, és gyúrj arra, hogy legyen egy kicsit nagyobb az önbizalmad. Hidd el, semmi okod nincs rá, hogy ennyire alulértékeld magad. Figyelj a jelekre, amelyek megmutatják a helyes irányt.

3. Okos dolog lenne most olyan valakitől tanácsot kérned, akit nagyra tartasz, és jelentős élettapasztalattal rendelkezik. Például, ha pénzügyi problémáid vannak, akkor kérj valaki olyantól tanácsot, aki ő maga is átment már nehézségeken, de most egy igen sikeres ember.

Ne szégyellj segítséget kérni, ha egyedül nem megy, nyugodtan tanácsot kérhetsz másoktól. Meglátod mennyire felemelő érzés, hogy van, kire támaszkodnod, és ez egy óriási lendületet fog adni a továbblépéshez.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek