Ezeknek a hittel kapcsolatos képeknek mindegyike a szeretet és a remény üzenetét hordozza magában, és ez az üzenet döntő fontosságú lesz abban az új ciklusban, ami most veszi kezdetét az életedben.

Egy új hónap beköszöntével az ismeretlennel kapcsolatos aggodalmaink is fokozódnak. Az előttünk álló napokban sok küzdelem vár ránk, de ugyanakkor felfedezések, tapasztalatok és új hírek is. A következő időszakban az életünk alaposan felfordulhat és megváltozhat.

Ugyanakkor ez a váratlan dolgok ideje is, hiszen senki sem tudhatja, mit hoz a jövő, Isten kivételével, aki a mai napon különleges üzenetet tartogat a számodra. Ebben a tesztben négy, szimbolikával teli képet láthatsz.

Nézd meg az illusztrációt, és válaszd ki azt a képet, amelyik a leginkább felhívta magára a figyelmedet. Ezután olvass tovább, hogy megtudd, mit jelent az általad választott kép.

Inspiráló üzenetet fogsz kapni, amely alapvető fontossággal bír majd ebben az új hónapban, ami most vette kezdetét. Egy újabb hónap telt el, és Isten nem engedte, hogy bármi is hiányozzon az életedből. Légy hálás ezért!

A gyertya

A gyertya azt szimbolizálja, hogy képes vagy a céljaidra összpontosítani.

Ebben a hónapban sok kihívás áll előtted, de egyik sem fog megrázni, vagy kibillenteni téged, mert pontosan tudod, merre tartasz.

A gyertya, ami megvilágítja előtted az utat, Isten kegyelme felé vezet.

Ne aggódj, semmilyen gonosz nem képes elvenni tőled a lelki békét vagy Isten kegyelmét.

A kereszt

Új ciklusba lépsz, ami elősegíti a változást.

Ne habozz elfogadni azokat a lehetőségeket, amelyek még több sikert hozhatnak az életedbe. Ha rád törne az ismeretlentől való félelem, ne ess kétségbe, és ne feledd, hogy egy irgalmas Isten áll az oldaladon, aki segít neked ebben az új életszakaszban.

Itt az ideje a megújulásnak, és ez Isten kegyelméből meg is történik, csak higgy benne.

A Biblia

Isten azt mondja neked, hogy ebben a hónapban a viselkedésed pozitívan befolyásolja a körülötted élő emberek életét.

Szeretetteljes, gondoskodó és békés cselekedeteiddel bölcsen terjeszted mindazt a szeretetet, amit Isten jóvoltából ismerhetünk.

Próbálj minden nap jobb ember lenni, és légy türelmes. Ne akard megváltoztatni azokat, akik másképp gondolkoznak, mint te, de tudd, hogy kommunikációval minden nézeteltérés megoldható.

Az imádkozó alak

Ne légy bizonytalan, felejtsd el a múlt bizonytalanságait és félelmeit, és imádkozz – ezt az üzenetet tartogatja számodra Isten ennek az új ciklusnak a kezdetén.

Őrizd meg a hitedet, mert ebben a hónapban minden választ megtalálsz, amire szükséged van.

Imádkozz, nyisd ki a szíved az Úr előtt, ugyanakkor bízz jobban önmagadban és a képességeidben, mert a kétségek megakadályozhatnak abban, hogy megvalósítsd mindazt, amit Isten előkészített a számodra.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.