KuriózumVálassz egy csillagot a 8 közül, olyan tanácsot kapsz, aminek nagy hasznát...

Válassz egy csillagot a 8 közül, olyan tanácsot kapsz, aminek nagy hasznát fogod venni

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Válassz egy csillagot és tudd meg, milyen tanácsok segítségével oldhatod meg a jelenlegi helyzeted!

1. A nyugodt

Az élet egyszerű élvezetei nyújtják számodra a legnagyobb örömöt, így egy könnyű természetű ember vagy. Nincsenek eget rengető igényeid, és teljesen elégedett tudsz lenni akár egy csendes, eseménytelen napon is. Egy randi a parkban, vagy egy pohár bor a barátaiddal már akkora löketet képes számodra adni, amiből napokig töltekezel. Nyugodtság, harmónia és béke vesz körül, hiszen gyűlölöd a világ rideg brutalitását.

Sokszor eltűnődsz azon, hogy „mi lenne ha” egy kicsit kimozdulnál a komfortzónádból, ám ezeket a gondolatokat gyorsan el is hessegeted, ami nagy kár, hiszen így számtalan rejtett képességed marad kiaknázatlanul. Az ebből adódó frusztrációt te magad is érzékeled, ezért néha végy erőt magadon és lépj ki a langyos víz nyújtotta biztonságból.

2. Az álmodozó

A világ sokszínűsége folyton lenyűgözi a kíváncsi természetű elmédet, és tudásszomjad miatt meglehetősen kulturált és művelt személyiség vagy. Mivel gyakran magukkal ragadnak a gondolataid, ezért mások számára kissé furcsának tűnhetsz, és sokszor érezheted úgy, hogy a külvilág nem képes megérteni mindazt, ami benned van. Igazán közel csak a szeretteidet engeded, mert ők jól ismernek és tudják, hogy olykor elrugaszkodsz a föld felszínéről.

Szinte kizárólag mindig a saját megérzéseidre támaszkodsz, és teljes erővel próbálod kizárni a külvilágból áramló stresszt. De ez nagyon megterhelő, ezért fogadd el, hogy olykor segítségre van szükséged. Te is tudod, hogy az előtted álló nehézségekkel meg tudnál egyedül is küzdeni, de sokkal könnyebben és hamarább mennénk a dolgok, ha hagyod, hogy mások is segítsenek. Meg kell találnod az egyensúlyt a belső intuíciód és a világ dolgai közt azért, hogy egy sokkal elégedettebb és lazább emberré válj.

3. Az együttérző

A világ gondjaival szembeni érzékenységed rendkívül kedves, nagylelkű és szeretetteljes emberré varázsol. Szinte lételemed az, hogy mások igényeit kielégítsd és számodra az a jutalom, ha másokon segíteni tudsz. Az utolsó falatodat is képes lennél a rászorulóknak odaadni, mert szíveden viseled az emberek sorsát.

Ezzel párhuzamosan viszont önmagadat elhanyagolod, és sokszor a saját személyiségedet is feladod azért, hogy másoknak jobb legyen. Ez már-már függőségnek is titulálható, ezért vigyázz, hogy mennyit adsz fel magadból! Ne feledd, önmagadnál és a saját egészségednél semmi és senki más nem lehet fontosabb.

4. Az eredményes

Az életedet a céltudatosság vezényeli, amelyben az eredményesség kitartó partnerednek tűnik. Egészséges önbizalmadat az energikus, optimista kiállásod táplálja. A kemény munka sosem volt számodra elrettentő, hiszen tudod, ahhoz, hogy boldogulni tudj az életben, küzdened kell.

Sokszor megfeledkezel arról, hogy te vagy önmagad legnagyobb kritikusa, épp ezért sokszor keményen bánsz önmagaddal és határaidat a végletekig feszegeted. Hibák mindig is voltak és lesznek is, olyan, hogy „tökéletesség” nem létezik. Ahelyett, hogy önmagadat ostoroznád az elkövetett hibáidért, inkább tanulj belőlük és lépj tovább.

5. A kreatív

Lényedet az esztétika, a kézzelfoghatóság és az érzelmek fizikai kifejezése tölti ki. Ám ez a nagyfokú materialista hozzáállás kuszává teszi életed mindennapjaid, ugyanis a praktikusság számodra nem mérvadó.

Ügyelj, nehogy elvessz a kreatív világszemléletedben, hiszen, ha túl sokat pepecselsz a dolgok fizikai megvalósításával, értékes energiákat pazarolsz el, amit másra is fordíthatnál. Meg kell tanulnod az idővel bánni és úgy beosztani azt, hogy jusson arra is elegendő idő, amiben örömödet leled, de arra is, ami előrébb visz az életben. Próbálj meg kicsit visszavenni és arra fókuszálni, hogy hosszú távon milyen lépéseket érdemes megtenned.

6. Az energetikus

Tipikusan az a személy vagy, aki ha citromot kap az élettől, azonnal nekilát limonádét készíteni belőle. Energikus és kiegyensúlyozott temperamentumod megbízható munkatárssá, jó baráttá tesz téged. Energikus természeteddel mindig azon vagy, hogy szeretteidnek mindent meg tudj adni. Kapcsolataidba mindig hűséges partnerként lépsz be, és a kitartást másoktól is elvárod.

Ám nagyon sok esetben túlzásba is viszed a túlzott egyenességet, ezért másokkal szemben hátrányból indulsz. Olykor kockáztatnod kell a siker érdekében és olykor lehet, hogy pont az utolsó pillanatban kell megváltoztasd a véleményed azért, hogy előrébb juthass. Tudom, hogy ki nem állhatod azokat, akik ide-oda csapódnak, de lássuk be, manapság ez az út járhatóbb, mintha folyton kitartanál az elveid mellett. Nem azt mondom, hogy add fel az értékrendszered, csupán legyél rugalmasabb.

7. Az új kezdet

Ha ezt a csillagot választottad, akkor hamarosan új kezdet köszön rád. Az Univerzum ereje veled lesz, hiszen megerősíti az energiáidat, így újult erővel vághatsz bele az utazásba. De ne aggódj, nem egyedül fogsz elindulni az úton, légy türelemmel.

A türelem az egyik legfontosabb dolog, amit jelenleg minél hamarabb el kell sajátíts! Várd ki, amíg minden kikristályosodik. A várakozás ideje alatt viszont nagy döntéseket kell hoznod. Ha bármilyen rendezetlen vita merülne fel közted és egy másik személy között, azonnal el kell rendezned, mert csak így lelhetsz békére. Most mindent nyugodt fejjel kell csinálnod, mert a megerősödött energiahullámok könnyedén összezavarhatnak.

8. Boldogság

Az utóbbi időben lássuk be, nem nagyon akarózott számodra összejönni a boldogság. Ám most más idők jönnek, mert végre újra lehetőséget kapsz a boldogságod beteljesítésére. Feledkezz el a „hogyan”-okról és a „miért”-ekről, és végre álmodozz szabadon. Bízz magadban és az energiákban, és minden jóra fordul.

Ha mindig a pénz jelentette a problémáid fő forrását, ne aggódj tovább miatta, mert nincs két ugyanolyan nap, és a holnap valami sokkal jobbat tartogat számodra. A boldogság nem pénz kérdése, ezért nem hagyhatod, hogy az utadba álljon.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek