KuriózumVálassz egy állatot, és tudd meg, hogy mire vágyik a lelked igazán!

Válassz egy állatot, és tudd meg, hogy mire vágyik a lelked igazán!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Válassz egy képet, és tudd meg, hogy mire vágyik a lelked leginkább!

Válassz egy állatot, és tudd meg, hogy mire vágyik a lelked igazán!

Régen a sámánok a természetben megtalálható élőlények révén voltak képesek jóslatokba bocsátkozni. Most egy ehhez hasonló szertartás következik, aminek részeként rá kell nézned az alábbi képekre, amely egy macskát, egy zebrát és egy baglyot ábrázol.

Attól függően, hogy melyik állattal érzel lelki kötődést, megtudhatod, hogy mire vágysz lelkileg, és mi az, amiben igazán örömödet lelheted.

1. Macska

A macska képes meglátni azt is, ami láthatatlan. Nagyon fontos számára a függetlenség, az egyedüllét. Figyelmes jószág, aki megérzi a hamisságot. Arra tanít, hogy bízz jobban önmagadban, a megérzéseidben, és arra is felhívja figyelmedet, hogy ne oszd meg a titkaidat idegenekkel. Légy bátor, lépj ki a komfortzónádból, és minden rendben lesz.

2. Zebra

Ez az állat a vadonban érzi a legjobban magát, és hiába él sok másik zebrával egy helyen, képes megőrizni identitását, jellemvonásait. Ha a zebrát választottad, akkor nagyon kreatív, ötletgazdag ember vagy. Hajlamos vagy az idealizmusra, és mindig az igazságot szeretnéd megtalálni. Hiányoznak az életedből az igaz barátok, ezért ezen a téren van még tennivaló. Légy kitartó!

3. Bagoly

A bagoly rendkívül intuitív, bölcs madár, aki tudja, hogy mikor kell cselekednie. Ha a baglyot választottad, az azt jelenti, hogy te egy olyan ember vagy, aki sokat gondolkodik, és keveset beszél. Hajlamos vagy a perfektcionizmusra, és emiatt a lelked néha nagyobb szabadságra vágyik. Add meg neki ezt, ne ragaszkodj mindig ahhoz, hogy irányíts. Szárnyalj, élj a mának, vedd észre a szép dolgokat, és tedd azt, ami a legnagyobb örömet okozza számodra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek