Napi LikeUtasok mentették meg a vonat fogságába került férfit - VIDEÓ

Utasok mentették meg a vonat fogságába került férfit – VIDEÓ

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A férfi lába beszorult a peron és a szerelvény közé az ausztráliai Perthben.

240_2393086_660

Az utasok együttes erővel emeltek meg egy vasúti kocsit az ausztráliai Perthben, hogy egy társuk kihúzhassa a peron és a vonat közé szorult lábát – közölte a The West Australian című helyi lap.

David Hynes, a Transperth tömegközlekedési vállalat szóvivője elmondta, hogy a férfi lába szerdán reggel 9 óra körül szorult be felszállás közben a perthi Stirling állomáson.

Az utasokat először arra kérték, hogy álljanak át a szerelvény másik oldalára, hátha a kocsi súlypontjának áttevődése önmagában is elégnek bizonyul a láb kiszabadulásához.

A sikertelen kísérlet után az utasokat felszólították a szerelvény elhagyására. Ezt követően nagyjából ötven utas felsorakozott a peronon és együttes erővel megdöntötte a vasúti kocsit. Az egyik utas elmondása szerint csupán 5-10 centimétert tudtak mozdítani a szerelvényen, de ez is elég volt ahhoz, hogy a férfi kitudja húzni a beszorult bal lábát.

Az utas az eset után nem szorult kórházi ellátásra, a baleset pedig csupán 15 perc késést okozott a menetrendben.

„Sok rosszat hallunk a tömegközlekedésben részt vevők magatartásáról. Igazán nagyszerű, amikor egy ilyen eset történik és az emberek összedolgoznak annak érdekében, hogy egy társukon segítsenek” – nyilatkozta a Transperth szóvivője.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek