Az utazást kedvelők világában egyáltalán nem ritka a Louis Vuitton táska-imádat, hiszen, aki egy kicsit is ad magára, az a márka megszállottja. Louis Vuittonnal utazni egyenlő a gazdagsággal, hírnévvel és nagyvonalúsággal.

Új divatőrület, a repülőgép formájú Louis Vuitton táska - Drágább, mint egy repülőgép!

Bizonyos repülőtereken nem egy közismert sztárt láthatunk, amint épp Louis Vuitton bőröndjét húzza maga után. Azonban, a legutóbb piacra dobott modellt bizony nem mindenik híresség tudja megfizetni. A repülőgép formájú táska ára vetekszik egy kisebb magángép árával.

A januárban megjelent Virgil Abloh által tervezett őszi-téli kollekció számos új darabbal bővült, sok ruhát az építészet világa vagy a különböző földrajzi nevezetességek inspiráltak. A kollekció egyik kiemelkedő darabja, az LV monogrammal ellátott repülőgép formájú táska 39 ezer dollár.

A szokatlan kiegészítő teljes mértékben úgy néz ki, mint egy kereskedelmi repülőgép, külsőre az összes tartozék megtalálható, az amúgy praktikus táskán. A kézitáskáról készült fotók már hónapok óta keringenek a világhálón, de igazán nagy port akkor kavartak, amikor egy Twitter felhasználó észrevette, hogy vannak olyan szabadidős repülőgépek, amelyek olcsóbbak, mint ez a luxuspéldány.

Egy használt Cessna gépet például már 32 ezer dollárért meg lehet vásárolni az E-bayen.

“Úgy tűnik a kézitáska ára ebben az évben valóban elszállt”.

“Hol van a rúzsom? Megnézted már a pilótafülkében?” – ilyen és ehhez hasonló hozzászólások érkeztek a táska árával kapcsolatosan.

Fotó: Louis Vuitton

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.