KuriózumTudd meg lelked titkos vágyait a „Az évszakok kapui” teszt segítségével!

Tudd meg lelked titkos vágyait a „Az évszakok kapui” teszt segítségével!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nézd meg figyelmesen az alábbi ábrákat, válassz ki egy számodra tetszőt, és tudd meg általa lelked titkos vágyait!

Tudd meg lelked titkos vágyait a „Az évszakok kapui” teszt segítségével!

1. Kapu – A zöldellő Tavasz kapuja

Ha ezt a kaput választottad, akkor te biztosan egy spirituális egyén vagy, aki személyisége nagy változásain megy keresztül. Ebben a pillanatban a lelked arra vágyik, hogy hagyd magad mögött baljós múltadat és bizakodva menj a jövő ösvényén.

A lelked arra kér, hogy merd megálmodni saját, szép élményekkel és bőséggel teli életedet, hiszen teljes mértékben megérdemled azt! Indulj el a boldogsághoz és az igaz szerelemhez vezető úton, hogy begyógyulhassanak végre a régi sebek. Ezen az úton nagy segítségedre lesz a spiritualitás és a kitűnő emberismereted.

Igyekezz teljes mértékben kihasználni ezt a lehetőséget, mely kevesek számára adatik meg az életben. Legyen önbizalmad és hidd el végre, hogy te vagy saját sorsod kovácsa.

2. Kapu – A titokzatos nyári éjszaka kapuja

Ha erre a kapura esett a választásod, akkor te egy független és merész személyiség vagy. A lelked arra vágyik, hogy juttasd kifejezésre személyiségedet, függetlenül attól, hogy ez tetszik vagy sem a környezeted számára. Igyekezz minél inkább saját magadra fókuszálni, szeresd önmagad és tedd meg azokat a dolgokat, melyekre vágysz, anélkül, hogy bűntudatot éreznél ezekért.

Ez a kapu egy világos utat nyit meg előtted, mely akár egy ígéret is lehet a vágyaid teljesítésére.

3. Kapu – A romantikus Ősz kapuja

Választásod alapján, te egy csendes, befele forduló és értelemmel teli személyiség vagy. Lelked a régi sebek gyógyulására vágyik, hogy helyet kaphasson benne az igaz szerelem. Indulj el a szerelemhez vezető úton, és általa rátalálsz végre a biztonságra, a gyöngédségre és a lelki békére.

Igyekezz minél több igaz barátot találni, örülj az ők jelenlétének és hidd el végre, hogy te ezt mind megérdemled.

4. Kapu – A varázslatos Tél kapuja

Választásod szerint, te egy elbűvölő ember vagy. Lelked arra vágyik, hogy tudatosuljon benned is az, ami mások számára evidens, hogy te egy vonzó, egy csodálatra és tiszteletre méltó személyiség vagy.

Környezeted őszinte csodálattal van irántad, hiszen te követendő példát jelentesz számukra. Igyekezz önmagad elfogadására és megbecsülésére, hiszen csak így valósulhat meg lelki fejlődésed.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek