KuriózumTörölte a fotós az esküvői képeket, miután a fiatal pár nem engedte,...

Törölte a fotós az esküvői képeket, miután a fiatal pár nem engedte, hogy szünetet tartson, és enni sem kapott

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A menyasszony és a vőlegény egy barátjukat kérték meg, hogy fotózzon az esküvőjükön. Munkadíjként 250 dollárban egyeztek meg, ami jóval kevesebb, mint amit egy profi fotós kért volna.

Az esküvői fotók rendkívül fontos részét képezik a nagy napnak, hiszen megörökítik az átélt boldog pillanatokat. Éppen ezért, manapság már a legtöbben profi fotóst fogadnak, aki az esküvő minden egyes pillanatára odafigyel, hogy a képek minél tökéletesebbek legyenek.

Vannak azonban olyan párok is, akik úgy döntenek, hogy megtakarítanak egy kis pénzt, és inkább a barátaikat kérik fel fotósnak. Ez a pár is pontosan így akart eljárni, de a dolgok végül egyáltalán nem úgy alakultak, ahogy azt várták. A történetet a fotósnak felkért barát osztotta meg a Redditen.

A felhasználó elmesélte, a barátai megkérték, hogy fotózzon az esküvőjükön, annak ellenére, hogy nem profi fotós – egy állatorvosi rendelőben nyírja a házi kedvencek bundáját. A fiatal pár azonban azt mondta, nem baj, ha nem ért különösebben a fotózáshoz, mert nem bánják, ha a képek nem tökéletesek.

Azt is elmondták, hogy nem tudnak annyit fizetni neki, mint egy profi fotósnak, mert nem maradt már annyi pénzük. „Alacsony költségvetéssel dolgoztak, és beleegyeztem, hogy 250 dollárért fotózok nekik, ami semmi egy 10 órás rendezvény esetében” – írta a nő.

Mivel a barátairól volt szó, nem elégedetlenkedett, és délelőtt 11 óra körül el is kezdett fényképezni. „Este 7:30 körül kellett volna befejeznem. Délután 5 óra körül felszolgálták az ételt, de azt mondták, hogy nem tarthatok szünetet, és nem ehetek, mivel én vagyok a fotós. Valójában nem biztosítottak nekem helyet egyik asztalnál sem” – folytatta.

A helyzet csak még rosszabbra fordult, miközben a nő hangulata is egyre borúsabb lett. „Egyre fáradtabb voltam, és azon a ponton egy kicsit megbántam, hogy szinte ingyen elvállaltam” – tette hozzá a nő, aki csaknem 40 fokos hőségben, légkondicionálás nélkül fotózta végig az eseményt.

A bár zárva volt, és a nő még vizet sem kapott. Egy ponton a vőlegény odalépett hozzá, és közölte vele, hogy folytatnia kell a fotózást, különben nem fizetik ki. A hőség, a kellemetlen környezet és a rosszkedv hatására azonban a nő úgy döntött, a fiatal pár szeme láttára törli az elkészült képeket, és távozik.

„Melegem volt, éhes voltam, és általában véve rossz kedvem volt a körülmények miatt, ezért megkérdeztem, komolyan gondolja-e azt, amit mondott, és amikor igent mondott, töröltem az összes fotót, közöltem, hogy már nem vagyok a fotósuk, és távoztam” – mondta a nő.

A nő azóta sem sokat tud a menyasszonyról és a vőlegényről, akik az esküvő után azonnal elindultak a nászútjukra. „Sokan írtak nekik a közösségi oldalukra a képekről kérdezve, de semmi választ nem kaptak” – fejezte be a történetet a nő.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek