KuriózumTESZT: A számodra ideális partner az alábbi képek egyike mögött rejtőzik!

TESZT: A számodra ideális partner az alábbi képek egyike mögött rejtőzik!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nézd meg figyelmesen az alábbi képeket, válaszd ki a neked tetszőt és tudd meg milyen lehet a számodra ideális partner!

TESZT: A számodra ideális partner az alábbi képek egyike mögött rejtőzik!

1. Ha a színek robbanását választottad, akkor számodra egy nyitott személyiség a megfelelő, aki hajlandó veled minden újat kipróbálni. Lehet szó akár egy extrém sportról, vagy esetleg egy olyan rendezvényről, mely számára idegen ugyan, de a te kedvedért hajlandó részt venni rajta. Számodra ez a személy a tökéletes partner, hiszen te nem szereted, ha korlátozza valaki a lehetőségeidet, e helyett mindig az újabb kalandokat és kihívásokat keresed.

2. Ha ezekre a fémgyűrűkre esett a választásod, akkor te minden bizonnyal egy két lábbal a földön álló partnert keresel, aki mellett biztonságban érezheted magad. Nem fontos számodra, hogy jelentős közösségi életet éljen, hiszen te egy olyan emberre vágysz, aki mellett nyugalomban, lelki békében töltheted a mindennapjaidat.

3. Ha a választásod erre a festékfoltra esett, akkor számodra egy művészlélek jelenti az ideális társat. Ha fotós, annál jobb, de lehet zenei beállítottságú, vagy akár filmes is. Számodra az a fontos, hogy mellette kulturális látványosságokat tekinthess meg, jó filmeket nézzetek, és együtt örülhessetek mindennek, ami művészet.

4. Hogyha ezeket a fehér fekete vonalakat választottad, azt jelenti, hogy egy nyugodt, praktikus alkat után vágysz, aki téged is nyugalomra késztet, valahányszor hirtelen felháborodsz a semmin. Ez a személy téged is kiegyensúlyozottabbá tehet hosszú távon.

5. Ha a színes pontkavalkádra esett a választásod, akkor neked egy érzékeny lelkű személyre van szükséged, aki mellett egy érzelmekben gazdag oázist hozhatsz létre. Olyan személyre vágysz, aki nyíltan kimutatja feléd szeretetét, és aki mellett eddig át nem élt pillanatokban lehet részed.

6. Hogyha a geometriai vonalakra esett a választásod, akkor a számodra megfelelő partner nem más, mint egy rendkívül ambíciós, spontán, kimért és nem utolsó sorban romantikus személy. Szereted, ha mindent megtervez körülötted és sokszor számodra meglepő ötletekkel áll elő.

7. Ha a szivárvány színeire esett a választásod, akkor te egy energikus, motivált társra vágysz, aki képes téged is kimozdítani a holtpontról, hogy megvalósíthasd a kitűzött céljaidat, és nem hagy téged egész nap tétlenkedni.

8. A színes felhő választása azt jelenti, hogy te egy csendes, befele forduló partnerre vágysz. Számotokra, egy tökéletes estéhez nem kell más, mint egy palack jó bor, sajtok, csokoládé és egy Netflix előfizetés.

9. A színes vonalak választása egy intelligens partner választását jelenti, akivel tartalmasakat lehet beszélgetni, akár egy forgalmi dugóban, akár otthon, hiszen bárhol is vagy vele, számodra röpül az idő.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek