KuriózumTeljesült a haldokló édesapa utolsó kívánsága, amikor találkozott újszülött gyerekével

Teljesült a haldokló édesapa utolsó kívánsága, amikor találkozott újszülött gyerekével

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az anya két héttel korábban szült, így a haldokló férj még meg tudta ismerni a kislányát!

Hihetetlen érzés először az ölünkben tartani a gyermekünket! Természetesen utána még sokszor megöleljük, de az első pillanatot soha egyetlen szülő sem felejti el!

Mark Aulger mindössze negyvenöt percig tartotta lányát, Savannah-t a karjában, utána soha többé, mivel az apa másnap kómába esett, és meghalt. 2011. december 11-én Mark megtudta, hogy a nyolc hónapig tartó kemoterápia eredményes volt, hiszen végre tünetmentes. 2012. január 3-án, kilenc nappal az ötödik gyermeke születése előtt Mark kórházba került, a kemoterápia következtében sérült a tüdőszövete és tüdőfibrózist diagnosztizáltak nála.

Fotó: YouTube

Általában a tüdőfibrózissal, speciális kezelés esetén még három-öt évig élnek az érintettek, azonban Mark esetében ez másképp alakult. 2012. január 16-án összeomlott a szervezete, a szteroid- és az oxigénterápia sem volt eredményes nála.

Két héttel Savannah születése előtt derült ki, hogy a kezelésre nem reagál Mark szervezete, és valószínű már nem fog sokáig élni. A családnak azt mondták, hogy körülbelül egy hete van hátra.

Mark felesége, Diane orvosaival konzultálva úgy döntött, hogy indítsák be korábban a szülést, hogy Mark még találkozhasson kislányával. 2012. január 18-án, miután megszületett Savannah, Mark oxigénszintje megfelelő volt ahhoz, hogy 45 percig a kezében tarthassa kislányát.

Fotó: YouTube

Diane annyira meghatódott, hogy egész idő alatt szóhoz sem jutott, csak sírt. 2012. január 19-én Mark ismét meg szerette volna ölelni kislányát, de sajnos kómába esett. Diane azt mondta, hogy Mark még abban az állapotban is érzékelte, hogy rajta van a kislánya, hiszen valahányszor felsírt, Mark mintha enyhén megmozdította volna a fejét.

2012. január 23-án Mark elhunyt.

Apa és lánya csak egy nagyon rövid időt tölthettek együtt ebben a földi létben, de a boldogság, amit lánya okozott Marknak mindennél fontosabb. Savannah-nak pedig mindennél többet jelent majd a különleges pillanatról készült fénykép.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek