LélektárTelihold rituálé: felszabadulást és áldást hoz minden lélek számára!

Telihold rituálé: felszabadulást és áldást hoz minden lélek számára!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A júniusi Teliholdat más néven eperholdnak is nevezik, ez az elnevezés az Egyesült Államok észak-keleti és Kanada keleti részén élő őslakos törzsektől származik. Azért hívták így, mert a telihold ideje egybeesett az Észak-Amerikában őshonos erdei szamóca betakarítási szezonjával.

Minden megváltozik, semmi sem lesz a régi, most jobban érezzük az Univerzum áldásos energiáját, mint eddig. A következő időszak rendkívül szép lesz, tele lesz pozitív energiával és optimizmussal. Vidámak leszünk, élvezni fogjuk az életet és a tapasztalatokat, a legnagyobb vágyunk az állandó fejlődés lesz.

Telihold idején végezzük el a következő rituálét, és legyünk hálásak, hogy részesei lehetünk a Hold különleges energiájának. Ez a szertartás segít jobban csatlakozni a körülöttünk lévő égi erőkhöz.

1. Készítsük elő a helyet

A Telihold rituáléhoz fontos egy csendes, szakrális tér. Keressünk egy csendes és kényelmes helyet, ahol zavartalanul kapcsolódhatunk a Hold energiájához.

2. Csatlakozzunk az Univerzum energiájához

Üljünk kényelmes testhelyzetbe, csukjuk be a szemünk, vegyünk néhány mély lélegzetet, és képzeljük el, hogy lábaink, akárcsak a gyökerek behatolnak a földbe, és összekapcsolódnak annak stabilitásával. Közben minden stressz vagy feszültség eltűnik.

3. Írjuk le a szándékainkat

Használja ki a Nyilas Telihold erejét, írjuk le milyen szándékaink vannak a fejlődéssel és tanulással kapcsolatban. Legyünk határozottak és őszinték, merjünk nagyot álmodni, és képzeljük el a ránk váró lehetőségeket. Képzeljük el, hogy az álmunk valóra vált, és kapcsolatba lépünk a lelkünkkel.

4. Megkezdődik az elengedési rituálé

Engedjük el a korlátokat és a régi hiedelmeket, amelyek már nem szolgálnak. Írjuk le egy papírra, hogy milyen dolgoktól/szokásoktól/gondolatoktól/félelmektől szeretnénk megszabadulni. Ha végeztünk, gondoljon egy pillanatra arra, hogy levettünk a vállunkról minden terhet, és dobjuk a szemétbe a papírt, vagy égessük el.

5. Engedjük, hogy a Hold feltöltse a lelkünk energiával

Keressünk egy helyet, ahol a Telihold teljes pompájában megfigyelhető. Engedjük, hogy fénye átjárja egész testünket, meggyógyítsa, felszabadítson a régi terhek alól, hogy új fejezetet kezdhessünk az életünkben.

6. A rituálé befejezése

Fejezzük ki hálánkat ezért a csodálatos élményért. Köszönjük meg a Holdnak, az Univerzumnak és a lelkünknek, hogy részt vehettünk ebben a rituáléban. Csukjuk be a szemünk, lélegezzünk be és ki 2 percig. Aztán, amikor úgy érezzük, hogy készen állsz, nyissuk ki a szemünk. Adjuk át magunk az érzésnek, hogy tovább lépjünk az életben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek