LélektárJúnius 4: a nyár első teliholdja életünk új fejezetét hozza el

Június 4: a nyár első teliholdja életünk új fejezetét hozza el

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ez nemcsak a nyár kezdete, hanem egy új fejezet kezdete is az életünkben. Megtanuljuk a múlt leckéit, elengedjük mindazt, ami volt, és előre lépünk, hogy az újat és a szépet beengedjük az életünkbe. A jelen csodálatos lehet, ha hagyjuk, hogy az legyen, és nem harcolunk tovább a saját sorsunk ellen.

Az Univerzum fontos jeleket küld nekünk, amelyeket meg kell hallgatnunk. Ahogy belépünk a nyár első hónapjába, egy hihetetlenül erőteljes teliholdat kapunk, amely hihetetlen kezdetekhez vezet minket. Most van a fontos átmenet ideje. Az Univerzum áldást hoz nekünk, és megszabadít bennünket minden rossztól és a múlttól, hogy lapozhassunk, és új fejezetet kezdhessünk az életünkben.

Minden meg fog változni. A sorsot nem lehet tovább halogatni

Alig léptünk be a nyárba és az univerzum máris megmutatja, hogy nagy tervei vannak velünk. Június 4-én, reggel 6:42-kor ennek a csodálatos évszaknak az első teliholdja kel fel a meleg, színes nyári égbolton.

Ez a telihold a Nyilas jegyében történik, összeköt minket az Univerzum erejével és a végső igazsággal. A telihold a holdciklus csúcspontját jelzi, és arra hív minket, hogy megünnepeljük az újholdkor elvetett magok virágzását.

Arra ösztönöz, hogy lassítsunk le az életünk rohanásából, és gondolkodjunk el az elmúlt időszak alatt elért növekedésünkről és fejlődésünkről. Ez nemcsak a nyár kezdete, hanem életünk új fejezetének kezdete is.

Megtanuljuk a múlt leckéit, elengedjük mindazt, ami volt, és előre lépünk, hogy meghívjuk az újat és a szépet az életünkbe. A jelen csodálatos lehet, ha hagyjuk, hogy az legyen, és nem harcolunk tovább a saját sorsunk ellen.

Telihold a Nyilasban: mit jelent számunkra?

Ez a telihold a Nyilasban olyan, mint egy szertartásos tűz – elégetünk mindent, ami volt, és újjászületünk a saját hamvainkból. Az Univerzum megvilágítja az utunkat, és segít új utakat találni, hogy felfedezzük önmagunkat, és élvezzük mindazt, ami körülöttünk történik.

A kozmosz arra is felszólít, hogy bízzunk magunkban, hallgassunk az intuíciónkra, és összpontosítsunk céljainkra, álmainkra és ambícióinkra, miközben nyitottak maradunk az új iránt. Az istenség vezet bennünket az eddigi legszebb utunkon.

A telihold trigont alkot a Kosban álló Chironnal, ami megnyitja az utat a mély gyógyulás és átalakulás előtt. Ez egy olyan időszak, amikor lehetőségünk nyílik arra, hogy elengedjük a régi sebeket, és új kezdeteket fogadjunk el, miközben aktiváljuk belső erőnket, és továbblépünk az életünkben.

Az érzelmek is felerősödhetnek az elkövetkező időszakban, mivel arra kapunk meghívást, hogy nézzünk szembe a félelmeinkkel, és engedjünk el minden olyan negatív gondolatot vagy helytelen viselkedést, amely megakadályoz minket abban, hogy önmagunk legyünk.

Fogadjuk be a Nyilas hihetetlen energiáját

A Nyilas, az állatöv kalandoraként a felfedezést, a növekedést és az átalakulást testesíti meg. A bőség és a bölcsesség bolygója, a Jupiter által uralt tűzjegy arra ösztönöz, hogy tágítsuk a látókörünket, és lépjünk túl a korlátainkon, hogy elfogadjuk a sors által számunkra tartogatott hatalmas lehetőségeket.

A Nyilasban járó telihold felerősíti mindezt a hihetetlen energiát, nagy bátorsággal és lelkesedéssel ösztönöz bennünket arra, hogy új kalandokba vágjunk bele, és megvalósítsuk legvadabb álmainkat.

Ahogy a telihold a Nyilasban ragyog és a meleg nyári égboltot ékesíti, lángra lobbantja a lelkünkben a tüzet, és felkelti kalandvágyunkat. Arra bátorít, hogy fedezzük fel álmaink hatalmas tájait, szabaduljunk meg a korlátoktól és szabályoktól, és fogadjuk el autentikus önmagunkat. Ez az égi látványosság optimizmusra, hálára és szabad szellemre ösztönöz bennünket.

Az Univerzum tanácsa nekünk: itt az ideje, hogy meghallgassuk a kozmikus jeleket, elengedjük mindazt, ami volt, elinduljunk az önfelfedezés útján, és elfogadjuk az előttünk álló végtelen lehetőségeket. A Nyilasban járó telihold mennyei meghívás arra, hogy szabadjára engedjük belső szellemünket, és élvezzük mindazokat a meglepetéseket, amelyeket ez a nyár tartogat számunkra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek