Lélektár2023. júniusi telihold: az Eperhold erőteljes energiája arra késztet bennünket, hogy az...

2023. júniusi telihold: az Eperhold erőteljes energiája arra késztet bennünket, hogy az ismeretlenbe merészkedjünk

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2023. júniusa egy pazar égi parádéval érkezik. A csillagok gyakorolják a táncukat, tökéletesen összehangolódnak, és lehetővé teszik, hogy egy különleges telihold kerüljön a középpontba. Az égitest ragyogni fog, és úgy tűnik, mintha megállítaná az időt, hogy energiáit szétáraszthassa az Univerzumban.

A telihold ezúttal június 3-án fog felbukkanni az égen, a Nyilas csillagképben. Ez nem egy átlagos asztrális esemény lesz, mivel fejlődést, kalandot és terjeszkedést hoz.

Köztudott, hogy a Nyilas arról az őrült vágyáról ismert, hogy minden nap új dolgokat tapasztaljon meg. Nos, ebben az időszakban minden csillagjegyet arra ösztönöz a Hold, hogy próbára tegyék a határaikat, és új kihívásokba merészkedjenek.

A júniusi teliholdat Eperholdnak is nevezik, de ennek semmi köze a megjelenéséhez, csupán a naptári időszakhoz, amelyben vagyunk – a finom eper érésének idejéhez. 2023. június 3-án, szombaton este, közvetlenül napnyugta után figyelheted meg, ahogy az égitest finoman a horizont fölé emelkedik.

Nagy lesz, fényes, aranyszínű árnyalatokkal, és illusztrálja a bőséget, amely a természetben mindenütt tükröződik, hiszen sok virágból ilyenkor lesz gyümölcs. (Érdekességképpen, a májusi teliholdat gyakran nászholdnak is nevezik, pontosan azért, mert ekkor zajlik a legtöbb esküvő.)

A 2023. június 3-i telihold asztrológiai jelentősége

Ezt az asztrális eseményt erőteljes, átalakító energiával kötik egybe, amely arra készteti a csillagjegyek szülöttjeit, hogy mélyen magukba nézzenek, és vágyjanak a változásra. Ez azt jelenti, sokan az ismeretlenbe merészkednek majd, mert fejlődni szeretnének, és meg akarják találni az életben az igazi útjukat.

Ez a holdfázis a felfedezés, a terjeszkedés és a felfedezés időszakát hozza – ezek azok az elemek, amelyek egyébként a Nyilasra is jellemzőek, melynek képében a telihold zajlik. Ez azt jelenti, hogy te is hasonlóvá válhatsz hozzá, ha tágítod a látókörödet, és nyitott vagy az új kihívásokra.

Június 3. előtt két-három nappal már érezni lehet ennek a teliholdnak a hatását, és arra ébredünk, hogy a külvilág megismerésének vágya összekapcsolódik azzal az igényünkkel, hogy több titkot fedezzünk fel a belső énünkről.

A Nyilas a tűzzel és ezzel együtt a lépteit irányító belső lánggal társul, ami azt jelenti, hogy az elkövetkező időszakban minden csillagjegy jobban támaszkodhat az belső hangjára, a megérzéseire.

Élvezd hát az univerzum felpezsdítő energiáit, és indulj el egy spontán utazásra, mert ez az alkalom arra is jó, hogy felfedezd önmagad és a saját határaidat. Ha kilépsz a komfortzónádból, és elfogadod az ismeretlent, a merészség és a bátorság minden lépésedben kísérni fog. Ez azt jelenti, hogy nagyobb önbizalmat nyersz, és elengedsz sok olyan félelmet, amely eddig visszatartott.

Hogyan hat rád a telihold a Nyilasban, a jegyed függvényében?

Ez az asztrológiai esemény nem mindenkit érint egyformán. Egyeseknek több előnnyel jár, míg másoknak nagy fejfájást okozhat.

Az első a listán maga a Nyilas, a másik két tűz csillagjeggyel – a Kossal és Oroszlánnal együtt. Ők azt tapasztalhatják, hogy a telihold felerősíti a kalandvágyukat, amely amúgy is ott lapult bennük. Ez azt jelenti, hogy június 3-tól több és nagyobb kockázatot vállalnak majd, a fejlődés és a felfedezés iránti vágyukból.

A levegő jegyűek – az Ikrek, Mérleg és Vízöntő különleges kíváncsiságot éreznek majd, és igyekeznek megfejteni az útjukat izgalmassá tevő csavaros rejtvényeket. Ezek a csillagjegyek arra is fognak vállalkozni, hogy felfedezzék a választ minden olyan kérdésre, amely eddig jellemezte az életüket. Úgy tűnik, szellemi és spirituális fejlődést tapasztalnak majd, mivel jobban összpontosítanak a mély beszélgetésekre.

A vízjegyek – Rák, Skorpió és Halak sem menekülnek meg ennek a holdfázisnak az energiáitól. Nagy az esélye annak, hogy szükségét érzik majd, hogy a bölcsességhez és az intuícióhoz kapcsolódjanak, ez a választás pedig lélekgyógyulást és sok személyes változást hozhat számukra.

Végül, de nem utolsósorban a földi csillagjegyek – a Bika, Szűz, Bak minden szinten hullámzást fognak érezni. Bár nem voltak elvárásaik ezzel az időszakkal kapcsolatban, mégis észreveszik majd, hogy minden kezd egyre erősebbé válni. Mindez annak köszönhető, hogy a telihold segítő kezet nyújt a jegyek szülöttjeinek.

Összességében azt mondhatjuk e égi eseménnyel kapcsolatban, hogy nincs más dolgod, mint tudni, mit akarsz, próbáld meg fejben elérni a céljaidat minél gyakrabban, és hagyd, hogy az átalakító energiák tegyék a dolgukat. Így hozhatod ki a maximumot azokból a lehetőségekből, amelyeket a 2023. június 3-án a Nyilasban járó telihold hoz!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek