LélektárA június 5-i Eperhold jelentős energiaváltozásokat hoz - teljesíthetjük a lelkünk vágyait

A június 5-i Eperhold jelentős energiaváltozásokat hoz – teljesíthetjük a lelkünk vágyait

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Június 5-én a Nyilas jegyében kel fel a telihold, és ugyanezen az estén holdfogyatkozás is lesz. Ez az első a három holdfogyatkozás közül, amelyeket a közeljövőben láthatunk.

Ez a telihold a Nyilasban, amely egy holdfogyatkozással érkezik, arra emlékeztet bennünket, hogy újra át kell vennünk az irányítást az életünk fölött, és hagynunk kell, hogy a belső tűz a felszínre jusson.

Kapcsolatban állunk az isteni erőkkel, vonzzuk az Univerzum energiáit, bár a valódi sorsunk még rejtély marad a számunkra. Türelmesen kell várnunk, ha látni akarjuk, mit készítenek elő számunkra a csillagok.

A június 5-i eperhold minden csillagjegynek új energiát hoz

Hihetetlen önbizalommal rendelkezünk, és ez a jó közérzet segít, hogy az élet minden területén fejlődni tudjunk. Itt az ideje, hogy gyakorlatba ültessük mindazt a tudást, amit az elmúlt időszakban megszereztünk, hogy eljuthassunk oda, ahová szeretnénk.

A fogyatkozások gyakran új utakat fednek fel előttünk, és arra késztetnek, hogy megváltoztassuk a gondolkodásunkat és a cselekedeteinket. Most lehet itt az ideje annak, hogy megszabaduljunk mindazoktól a dolgoktól, amiknek már nem vesszük hasznát az életben. A Nyilas energiája segít megtisztítani a gondolatainkat, hogy elindulhassunk egy új úton, a lelkünk újabb utazásán.

Hallgatnunk kell a belső hangra

A csillagok azt tanácsolják, hogy fogadjunk el mindent, amit érzünk, minden állapotot, minden érzést, minden gondolatot. Ideje, hogy őszinték legyünk önmagunkhoz, és ne meneküljünk tovább a fájdalom elől. Amikor megpróbáljuk megérteni, honnan is erednek mindezek az érzések, nagyobb önkontrollra teszünk szert.

Mindannyian megpróbáljuk elnémítani a saját bűntudatunkat. Ennek ellenére ennek a belső hangnak nagyon is fontos mondanivalója van a számunkra, és ebben az időszakban hallgatnunk kell rá, hagynunk kell, hogy utat mutasson nekünk.

Az Univerzum tanácsa: Ne fordíts túl nagy figyelmet a negatív és káros gondolatokra, de ne is hagyd figyelmen kívül ezeket. Hagyd őket létezni, és próbáld meg követni az előtted álló utat. Amikor megérted, mi áll pontosan ezen gondolatok és érzések hátterében, képes leszel sokkal nagyobb egyensúlyt teremteni közöttük. És ez a folyamat csodálatos módon segít majd az úton, amit a lelkednek kell megtennie.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek