Tartsd be ezt a 10 alapszabályt, ha gazdag emberré akarsz válni!

A Vonzás Törvénye nagyobb hatással van az életedre, mint gondolnád, így ha a szemléletmódodat kicsit is megváltoztatod, gazdagabb, boldogabb, elégedettebb, sikeresebb lehetsz, mint korábban bármikor.

A gazdagság, a jólét egy álommal kezdődik. Ilyenkor azt érzed, hogy megvilágosodsz, elszáll minden kétség és félelem belőled. Sajnos az emberek többsége nem mer álmodni, nem hisz a Vonzás Törvényében, pedig a szerencse, a siker mindig mellettük áll. A napokban írtunk arról, hogy sokan nem értik igazán a Vonzás Törvényét, ezt a cikkünket itt olvashatod el.

Martin Luther King azt mondta: “Tedd meg az első lépést, és higgy magadban, akkor is ha nem látod magad előtt tisztán az utat. Csak tedd meg az első lépést!”

Íme, a 10, gazdagsághoz vezető szabály!

1. Változtasd meg a gazdagságról alkotott elképzelésed. A gyerekkorodban azt mondták a felnőttek, hogy sohasem leszel gazdag, ha becsületes, őszinte emberré válsz. Ezt gyorsan el kell felejtened, inkább összpontosíts arra, hogy könnyen fogsz pénzhez jutni, mert megérdemled, hogy jólétben élj. Hárítsd el a tudatalattidban lévő akadályt, ami azt mondja, hogy a pénzért keményen meg kell dolgoznod. Ez nem így van.

2. Ne gondolj úgy a pénzre, mint a végső megoldásra, a végső célra, amit el kell érned. Gondolj úgy a pénzre, hogy mit fogsz kezdni vele azért, hogy örömet szerezz magadnak.

3. Azt tedd, amit a legjobban szeretsz csinálni, mert lehetetlen meggazdagodni valami olyanból, amit ki nem állhatsz. Meg kell találnod azt a területet, ahol kiteljesedhetsz, fejlődhetsz, ahol a legjobb lehetsz.

4. Türelem, ez nagyon fontos. A legtöbb ember hamar elveszti a reményt, a türelmet, pedig a gazdagodásának története még csak most kezdődne. Végül saját maguk vonzzák be a kudarcot az életükbe, ami nagy hiba. Te ne kövesd el ezt a ballépést.

5. A pénz nem jelent mindent, nem ad energiát, ezért jól teszed, ha odafigyelsz a költekezésre. Olyan dolgokra költs, amelyek hasznosak a társadalom számára, így előbb-utóbb a “befektetésed” megtérül.

6. Ne légy garasoskodó. Ne feledd, a fukar ember kétszeresen fizet rá a dolgokra. Minél nagyobbak a kiadások, annál nagyobb lesznek a bevételeid is.

7. Keress mindig új jövedelem forrást. A gazdagság megteremtése érdekében anyagilag állj több lábon.

8. Gondolkozz úgy mint egy gazdag, viselkedj úgy, mint egy gazdag, érdeklődj a drága holmik iránt, képzeld el, hogy azok már a tiédek. Ha kitartó leszek, az álmaid valóra válnak.

9. Képzelj el egy jelentős összeget. Ha mindig azon jár az eszed, és tudod, hogy mire költenéd, akkor számodra boldogságot fog jelenteni a pénz.

10. Ne feledd megköszönni az Univerzumnak mindazt, amit eddig adott neked. Ha hálás vagy, idővel sokkal gazdagabb leszel.

Három dolog, amire viszont soha nem szabad gondolnod, ha gazdag szeretnél lenni!

1. Soha ne mond, hogy soha. Ez a szót felejtsd el, irtsd ki a szóhasználatodból, mert megakadályoz abban, hogy gazdag légy.

2. Soha ne tégy félre csak azért pénzt a nehezebb napokra, mert attól félsz, hogy megöregedsz és a nyugdíjból nem fogsz tudni megélni. Inkább gondolj arra, hogy “azért teszek félre, hogy magamat később megajándékozzam”.

3. Soha ne gondolj arra, hogy fölösleges pénzkidobás történt. Ez egy negatív hozzáállás, a megtörtént dolgokon nem tudsz változtatni.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top