KuriózumSzupermarketben szervezett esküvőt egy erdélyi pár

Szupermarketben szervezett esküvőt egy erdélyi pár

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nem mindennapi esküvőt szerveztek az erdélyi Sepsiszentgyörgyön, ahol egy fiatal pár egy helyi szupermarketben kelt egybe.

„Lakodalmat” szervezett a sepsiszentgyörgyi Kastély-vendéglő a város egyik szupermarketében, az akció valójában egy közösségi performansz volt, amivel fel akartaák hívni a figyelmet arra a kettős mércére, hogy, amit nem szabad egy vendéglátó egységnek a járványügyi helyzetben, azt simán meg lehet tenni egy bevásárlóközpontban.

Dóczi Lóránt vállalkozó a Székelyhon portálnak elmondta, a gy fiatal pár játszotta el a menyasszony és a vőlegény szerepét, jelenleg arra várnak, hogy a korlátozásokat lazítsák, és megtarthassák hivatalos esküvőjüket is.

„Hogyha életed párjával szeretnéd összekötni az életed, nem teheted meg a vendéglátó egységekben vagy az erre berendezett terekben, mert azok zárva vannak, az eseményeket meg tilos megszervezniük. ????Ugyanakkor bármikor megteheted ezt bármelyik bevásárló központban vagy szupermarketben a minimális járványügyi előírásokat betartva.” – írja a Kastély-vendéglő közösségi oldalán.

„Bebizonyítottuk, hogy lehet. Ott mindent lehet. Megszerveztünk egy lagzit egy sepsiszentgyörgyi bevásárló központban menyasszonnyal, vőlegénnyel, pappal, tanúkkal, fotóssal, videóssal, és még vendég is akadt bőven. A zenét nem kértük, de adták. ???? Fontos, hogy közösségi performanszunk nem a bevásárló központok ellen irányult, sokkal inkább a rendszer igazságtalanságaira és egyenlőtlenségeire kívánta felhívni a figyelmet. Lehet a szupermarketekben esküdni, de azért mégis csak jobb és szebb ezt megtenni azokban a terekben, ahol minden körülmény tökéletes ehhez a rendkívüli eseményhez.”– áll a különleges esküvőről szóló bejegyzésben.

Fotó: Kastély-vendéglő/Facebook

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek