KuriózumSztár lett a YouTube-on egy 84 éves brit farmer, imádják a hangját...

Sztár lett a YouTube-on egy 84 éves brit farmer, imádják a hangját a nézők

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy 84 éves gazda internetes sztár lett a YouTube-on közzétett videóknak köszönhetően. Megnyugtató hangja leginkább az Autonomous Sensory Meridian Response (ASMR) online közösségben vált közismertté. Rengeteg rajongója van, a világ minden tájáról köszönetet mondtak neki, azért, hogy segített megbirkózni a koronavírus-járvány következtében kialakult szorongással.

Sztár lett a YouTube-on egy 84 éves brit farmer, imádják a hangját a nézők

John Butler lágy, megnyugtató hangja a Sensory Meridian Response (ASMR) online közösségben vált ismertté egy 2016-os interjú során, amelyben az élet értelméről beszélt. A volt gazdaember azt is elmondta, hogy a meditáció hosszútávon nagymértékben javítja az életminőséget.

John Butler elmondása szerint addig fogalma sem volt, mi az az internet.

“Soha nem hallottam a YouTube-ról. Alig értettem meg, hogy mi az internet” – mondja az öreg John Butler a BBC-nek adott interjújában.

John-nak jelenleg több mint 13 milliós nézettsége, és több mint 120.000 feliratkozója van. YouTube-csatornáján az életről és a meditációról szóló filozófiai videói tekinthetők meg.

“Ebben a fizikailag korlátozott világban John videói óriási szabadságot árasztanak” – mondta egy Jasmine Butcher nevű követő.

“Mindig van egy üzenete, amely gondolkodásra késztet, és úgy gondolom, hogy ez segített abban is, hogy könnyebben el tudjam viselni a pandémiát. Nem tudom, érzi-e, hogy a világ minden táján milyen sokan egyetértenek a szavaival” – mondja egy másik fiatal nő.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek